100% onafhankelijk vergelijken

Exclusieve actie aanbiedingen

Hulp bij zorgeloos overstappen

Afsluiten in 5 minuten geregeld

Online energie vergelijken

Zoals gezegd kunt u eenvoudig online energie vergelijken. Dankzij ontzettend gebruiksvriendelijke energie-vergelijkers ziet u binnen enkele seconden wie de voordeligste energieprijzen hanteert op basis van uw persoonlijke gegevens. U hoeft hier feitelijk weinig voor te doen. De gegevens die u hiervoor dient in te voeren is de postcode van het adres waarvoor u de vergelijking wilt maken. U voert in wat voor energiemeter u heeft, een enkele of een dubbele meter, en het jaarverbruik op de betreffende meter. Daarnaast voert u in welke contractduur uw voorkeur heeft. Zo krijgt u bij afname van een langer contract vaak korting op uw energieabonnement. Als laatste kiest u wat voor stroom u wilt hebben. Doorgaans zitten er niet zoveel verschillen in de kosten hiervan, maar het kan voorkomen dat u bij energieleverancier A. hiervoor meer betaald dan bij energieleverancier B.

Energieprijzen vergelijken en besparen

Vergelijken van producten of diensten is altijd verstandig, zo ook voor energieprijzen vergelijken. De tarieven van de verschillende leveranciers verschillen waardoor u kunt gaan besparen door te vergelijken en direct over te stappen. Door de postcodecheck in te vullen kunt u in één opslag zien welke leveranciers er op uw adres beschikbaar zijn. Vervolgens kunt u de verschillende energiepakketten met elkaar gaan vergelijken. Maximaal 3 abonnementen kunnen naast elkaar worden gezet om een goed beeld van de overeenkomsten en vooral de verschillen te krijgen. Bevalt een pakket u? Kunt u bijvoorbeeld besparen? Vraag dan het pakket aan en stap direct over! Vergelijk hier ook alleen duurzame energie!

Gemakkelijk overstappen van gas en licht

Wij hebben altijd de meest interessante en actuele aanbiedingen voor u op een rijtje gezet op energieaanbiedingvergelijken.nl. Er wordt gestreefd u zo goed en spoedig mogelijk te helpen op welke manier dan ook Mocht u met vragen blijven dan kunt u zich altijd kosteloos terug laten bellen door onze klantenservice. De klantenservice zal u vervolgens, op een door u te bepalen tijd, terugbellen en u helpen met uw vraag, probleem of opmerking. Overstappen is dus erg gemakkelijk en loont vaak ook nog! Aangezien een provider uw contract niet meer stilzwijgend mag verlengen, kunt u na een jaar al weer overstappen op een nieuwe leverancier.