Goedkoopste energieleverancier Vergelijk de voordeligste energiemaatschappijen


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Wie is de goedkoopste energieleverancier? Op deze website kun je energie vergelijken in onze energievergelijker. Je ziet direct de energieprijzen van onder meer de Nederlandse Energiemaatschappij, Energie Direct, Essent, Vattenfall, Oxxio en nog veel meer energieleveranciers zodat je direct ziet wie de voordeligste energieleverancier is. Bespaar in enkele minuten tot honderden euro’s per jaar! Direct beginnen met energie vergelijken? Dat kan, gratis en vrijblijvend! Via onze handige energievergelijker zie je direct in één overzicht welke contracten er beschikbaar zijn. Vul hierboven de postcodecheck in en start met overstappen!

Wat is de goedkoopste energieleverancier?

Je hebt je keuze gemaakt, je gaat op zoek naar de goedkoopste energieleveranciers. Dit is een goede keuze, je kunt namelijk erg veel geld besparen op de energiekosten en daar weet ik alles van. Een half jaar geleden kreeg ik namelijk de eindafrekening van mijn vorige energieleverancier binnen en ik dacht wat zie ik nou? Ik had het idee dat ik echt veel te veel moest betalen en ik vroeg anderen wat zij gemiddeld per maand en per jaar moesten betalen. Vreemd, zij betaalden wel tientallen en soms tot wel honderden euro’s per jaar minder. Hier schrok ik wel van en daarom ben ik de zoektocht gestart naar de goedkoopste energieleveranciers. Ik wist dat ik over moest stappen om geld te kunnen besparen, maar naar welke aanbieder? Ik typte op internet in goedkoopste energieleveranciers, maar toen zag ik een hele lijst, dit was onbegonnen werk dacht ik zelf en ik staakte mijn zoektocht. Het heeft mij die dag niet losgelaten en ik ben toch weer opnieuw gaan zoeken.

Lage tarieven voor energie

Deze keer kwam ik bij een energievergelijker uit en daar zag ik wel alle voordelen van in. Ik kon namelijk mijn gegevens van mijn huidige verbruik invoeren en aan de hand van deze gegevens zou er berekend worden wat ik kon besparen. Dit sprak me meteen aan want hierdoor kreeg ik een goed beeld van de goedkoopste energieleveranciers. Ik kwam er snel achter dat er wel zes energie aanbieders waren waar ik naar toe kon, direct. Ik zou hierdoor al meer dan honderd euro per jaar besparen en dat was de doorslag om mijn zoektocht meteen voort te zetten. Ik heb de hele dag op internet rondgekeken en de vergelijkingssite gebruikt en tot mijn verbazing was er een echt de goedkoopste energieleverancier. Hierdoor kon ik 356 euro per jaar besparen en dat was de doorslag! Dit was de energieleverancier waar ik voor moest kiezen want dit was toch een flinke besparing?

Hoe kun je besparen op energiekosten?

Het besparen op de energiekosten heb ik heel eenvoudig ontdekt door alleen maar van de energievergelijker gebruik te maken. Ik heb gekeken naar de energieprijzen, de vaste prijzen, de variabele prijzen, soorten contracten, BTW, energiebelastingen, allemaal aspecten die van belang zijn als je over gaat stappen en daarom raad ik anderen ook aan om te ontdekken wat zij kunnen besparen. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt is je jaarrekening en dan kun je meteen zien hoeveel je kunt besparen. Er zijn tientallen aanbieders waar je gebruik van kunt maken en als je goed kijkt dan komt er altijd een top drie voor jezelf uit naar voren waarvan jij denkt, dat gaat hem worden. De algemene voorwaarden heb ik ook goed doorgenomen, deze hebben mij geholpen om de definitieve keuze te maken. Bij een energieleverancier twijfelde ik, ik vond de voorwaarden niet allemaal even duidelijk en bij de ander was alles wel heel goed vermeld. Daarbij was de keuze voor de goedkoopste energieleverancier toch snel gemaakt en het kon ook meteen geregeld worden. De energievergelijker heeft alles voor me geregeld en daardoor betaal ik nu al een half jaar veel minder aan energiekosten. Maar ik heb ook de keuze gemaakt om de kosten zelf extra laag te houden. Ik zet de verwarming minder hoog en ik zet hem ook eerder terug. Daardoor kan ik ook al veel geld besparen en betaal ik dus nog veel minder per jaar voor de energierekening!

Wie zijn de voordeligste energieleveranciers?

Wie voor jou de goedkoopste energieleveranciers zijn, hangt af van welke wensen je hebt en hoeveel je per maand verbruikt. Daarom is het goed om voor jezelf een berekening te maken en je jaaropgave er bij te nemen. Aan de hand van deze aspecten kun je berekenen wat je kunt besparen en wie dan de goedkoopste energieleveranciers zijn. Als je dat weet, kun je ook gemakkelijk overstappen dus zorg er voor dat je er snel achter gaat komen. Met de energievergelijker weet je snel welke voordelen je hebt als je over gaat stappen. Ik adviseer je ook om de algemene en bijzondere voorwaarden door te nemen zodat je weet wat je rechten en plichten zijn.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie