Beste energieleverancier Welke energiemaatschappij is de beste?


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Energieleveranciers vergelijken en overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Wilt u ook honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten? Vergelijk in bovenstaande energie vergelijking in slechts vier eenvoudige stappen bij welke energieleverancier u het goedkoopste uit bent met uw energieverbruik. Sinds juli 2004 is er een vrije energiemarkt in Nederland. U heeft hiermee alle vrijheid om zelf te bepalen bij welke energieleverancier u uw energie afneemt. Welke energieleverancier is op dit moment in [maandjaar] nou het goedkoopste? Vergelijk uw huidige energiekosten met die van alle andere betrouwbare energieleveranciers in het energie vergelijking schema op deze pagina. Hou er rekening mee dat energiebedrijven vaak rond juli en januari hun tarieven veranderen. Een goed moment om te vergelijken en te kiezen voor de goedkoopste energie!

Betaal ik teveel bij mijn huidige energieleverancier en waarom zou ik overstappen?
Bij de goedkoopste energieleveranciers kunt u heel gemakkelijk uw huidige energiekosten vergelijken met die van andere energieleveranciers en in enkele minuten overstappen naar de goedkoopste energieleverancier. Het verschil in energiekosten, die door energiebedrijven in rekening worden gebracht, kan op jaarbasis wel oplopen tot ruim 650 euro. Naast een lagere energie prijs kunt u natuurlijk ook overstappen vanwege andere redenen, zoals betere service, bereikbaarheid of een schoner milieu. In dit geval kunt u voor groene stroom kiezen.

De beste energieleveranciers vergelijken?

Indien u na het energie vergelijken goedkoper uit bent bij een ander energiebedrijf dan uw huidige energieleverancier kunt u hier gelijk eenvoudig overstappen. U kunt dit doen door de stappen in het vergelijkingsschema te volgen of naar de website van de door u uitgekozen energieleverancier te gaan en u daar als klant aan te melden. Het nieuwe energiebedrijf biedt u een gratis overstapservice aan. U hoeft alleen uw meterstanden door te geven en de nieuwe leverancier regelt verder alles. Naast een andere energie aanbieder op uw energierekening verandert er helemaal niets. Uw stopcontacten en kabels in uw huis blijven hetzelfde!

Overstappen van energieleverancier in [maandjaar]?

Elk energiecontract (stroom en gas) kan tussentijds worden beëindigd. Er geldt wel een wettelijke opzegtermijn van 30 dagen. Wanneer u binnen uw contractsperiode opzegt, kan u wel een opzegvergoeding in rekening worden gebracht door uw oude energieleverancier. Deze opzegvergoeding kunt u ontlopen door bij uw nieuwe energie leverancier aan te geven dat u wilt overstappen als uw oude contract is afgelopen.

Ik heb nog geen energie leverancier, welke raden jullie aan?
Indien u nog geen leverancier voor uw energie heeft, raden wij u aan om de stappen te volgen in de vergelijkingstool op deze pagina. Doormiddel van een paar eenvoudige stappen ziet u direct welke maatschappij het goedkoopste is. Ook kunt u bij uw keuze gebruik maken van de top drie meest afgenomen energie op dit moment.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie