Stroom en Gas vergelijken Energiecontract met gas + elektriciteit afsluiten


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


In Nederland, op de markt van elektriciteit, zijn diverse soorten spelers te vinden en zonder problemen kan een goedkope energieleverancier gevonden worden. Dit zijn leveranciers van elektriciteit, bedrijven die belast zijn met de productie van energie, handelaren in stroom, en de vroeger nutsbedrijven die nu netbeheerders zijn. Buiten deze energieleveranciers zijn er ook netbeheerders die verantwoordelijk zijn voor het transport van de stroom. In Nederland is het zo geregeld dat iedere regio een netbeheerder heeft, maar een goedkope energieleverancier voor gas en stroom kan overal gevonden worden. Het tarief dat gehanteerd wordt door een netbeheerder wordt door de overheid bepaald, het capaciteitstarief. Het tarief dat door een goedkope energieleverancier gehanteerd wordt, is vrij.

Tarieven gas & stroom contract

Tot niet zo lang geleden was de energiemarkt niet vrij, maar door de liberalisering van de markt valt met niet zoveel moeite een voordelige energieleverancier te vinden. De consument heeft hier baat bij want de concurrentie neemt toe en de prijzen dalen, zodat een goedkope energieleverancier nooit ver weg is. Het aantal energieleveranciers neemt nog steeds toe met als gevolg dat de prijzen nog steeds blijven dalen. Via onze website kunt u eenvoudige een energiecontract voor gas en stroom vergelijken. Dit zijn combinatie aanbiedingen waarbij u zowel gas als elektriciteit bij dezelfde aanbieder afneemt. Vaak is dit veel voordeliger dan wanneer u deze onderdelen los afsluit bij een energiemaatschappij in Nederland. Vul hierboven uw postcode in en start met zoeken naar een voordelige aanbieder.

Stroomprijzen vergelijken

Het is een vaststaand gegeven dat vaste, maandelijkse lasten een groot deel van het gezinsbudget kunnen opknabbelen. Hypotheek of huur, water en stroom, met de regelmaat van een klok worden deze rekeningen in uw brievenbus geschoven. Velen aanvaarden dit gegeven als een vaststaand feit, terwijl net deze posten soms de grootste besparingsmogelijkheden bieden. Stroomprijzen vergelijken van de verschillende leveranciers geeft u hiervan het perfecte voorbeeld. Sommige gezinnen kunnen, enkel door het kiezen van de juiste leverancier tot wel EUR 700,00 besparen op hun jaarlijkse stroomfactuur. Een mooie extra voor de eindejaarsfeesten, niet?

Eenvoudig een elektriciteit tarieven vergelijkingen maken

Voor heel wat mensen lijkt stroomprijzen vergelijken een onmogelijke en zeer tijdrovende opdracht. Het opzoeken van alle mogelijke leveranciers, het vergelijken van de verschillende prijsformules, het aangaan van het nieuwe en opzeggen van het oude contract, ervoor zorgend dat er niets fout loopt, waardoor u plotseling zonder stroom komt te zitten. Begrijpelijk dat velen zich hierdoor laten afschrikken. Het kan nochtans ook heel wat makkelijker. Via deze website kan u immers niet alleen heel snel en overzichtelijk de stroomprijzen vergelijken van elke leverancier in Nederland, wij zorgen er ook voor dat u rustig op beide oren kan slapen, terwijl wij de volledige overstap voor u regelen. U hoeft dus alleen stroomprijzen te vergelijken, de voordeligste leverancier te selecteren en uw nieuwe contract aan te vragen, wij zorgen er vervolgens voor dat de overgang van uw huidige naar uw nieuwe leverancier foutloos verloopt. Bent u benieuwd wat u en uw gezin op jaarbasis kunnen besparen, enkel door het kiezen van de juiste leverancier? Neem gerust de proef op de som en begin nu uw stroomprijzen te vergelijken. Dit is immers geheel vrijblijvend. Al zijn we er vast van overtuigd dat het resultaat u sterk zal verbazen en u al snel zal genieten van een nieuw, voordelig energiecontract. Ook voor u kan de weg naar besparing beginnen door stroomprijzen te vergelijken.

Gasprijzen vergelijken

Gasprijzen vergelijken kan u honderden euro’s besparen in slechts enkele minuten. Sinds enkele jaren is in Nederland de energiemarkt vrijgegeven. Dit betekent dat verschillende energieleveranciers tegen elkaar kunnen concurreren om de meeste klanten voor zich te winnen. Dit kan gebeuren op basis van service, betrouwbaarheid en niet op de laatste plaats, op basis van tarieven. U hebt als consument zelf de mogelijkheid uw energieleverancier te kiezen en dus ook overstappen van uw huidige leverancier naar een goedkoper alternatief. Om er achter te komen hoe de energieleveranciers van elkaar verschillen, kunt u de gasprijzen vergelijken. Gasprijzen vergelijken duurt slechts enkele minuten en in de praktijk kunt u in deze korte tijd honderden euro’s besparen. Wanneer u na het gasprijzen vergelijken besluit over te gaan tot het overstappen op een andere leverancier wordt vrijwel alles voor u geregeld. Het contract van uw huidige leverancier wordt beĆ«indigd en het nieuwe contract wordt voor u opgesteld. Het enige dat u hoeft te doen na het gasprijzen vergelijken is aangeven dat u wilt overstappen. Bij het gasprijzen vergelijken kunt u aangeven hoeveel gas u ongeveer verbruikt. Dit kan namelijk invloed hebben op uw vergelijkingsoverzicht. Gasprijzen vergelijken kan dus ook op individueel niveau. In korte tijd weet u wat voor u de gunstigste deal is.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw situatie