Energie vergelijken Aarle-Rixtel Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en spoedig energieprijzen vergelijken in Aarle-Rixtel? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan leveranciers van stroom zoals bijv. Engie of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Aarle-Rixtel? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe doe ik dit? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker vind je de prijs per jaar en de hoogte van de korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je alle details over stroom, gas en licht in Aarle-Rixtel.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €224

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Wie wil dat nou niet? Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Aarle-Rixtel? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Budget Energie .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Budget Energie €220 €18,33 €1.510,60
3 jaar Budget Energie €220 €6,11 €1.630,60
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.750,60

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk aan water, wind en zon. Het voornaamste punt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Op basis van de vergelijker vergelijk je rap en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Aarle-Rixtel”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of ga voor enkel groene stroom uit Nederland.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Aarle-Rixtel:

 1. Vandebron
 2. Engie
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Aarle-Rixtel waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze aanbeveling: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Essent.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Aarle-Rixtel? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Aarle-Rixtel zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas tijdens het contract veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers geven jouw fantastische welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €267

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder regelt de overstap.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Aarle-Rixtel zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Brabant. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Stavoren.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je treft in een oogopslag de aantrekkelijkste energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Tip: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Hint: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Aarle-Rixtel


Zo vind je de goedkoopste energie in Aarle-Rixtel

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu direct de goedkoopste stroom in Aarle-Rixtel (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Meerdere contracten
Verleidelijke acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Variabele stroomprijzen
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Flexibele gasprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Charmante service
Verleidelijke kortingen

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
3 jarig contract
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Variabele gasprijzen
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Termijnbedrag wijzigen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Verbruik aanpassen
Verleidelijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
1 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Betalen in termijnen
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Aarle-Rixtel

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energienota. Het gas wordt doorgaans gebruikt om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Aarle-Rixtel? Door onze gas-vergelijker te gebruiken vergelijk je moeiteloos de meest betaalbare gas aanbieder. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de laagste gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Laarbeek). Een goedkope leverancier ontdekt? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Kamerik.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en stap online over in de gemeente Laarbeek.