Energie vergelijken America Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €243


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en snel energieprijzen vergelijken in America? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Vertrouwde namen zijn stroom maatschappijen als De Vastelastenbond of Fenor. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in America? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het stelt maar weinig voor. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de ideale looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Vervolgens vergelijk je direct de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker ontdek je de energiekosten per jaar en de geldende korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina blader je door rijke informatie over stroom, gas en licht in America.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €190

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn gepeperder dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in America? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €160 €13,33 €1.512,55
3 jaar Delta €290 €8,06 €1.632,55
5 jaar Delta €0 €0 €1.752,55

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van deze website vergelijk je snel & probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers America”. Optioneel kun je zelfs filteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in America:

 1. DELTA
 2. Energieflex
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in America met toegang tot energie heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer jij een belangrijk deel van jouw stroom op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het is een hele klus om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Essent.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in America? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In en rondom America is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom tijdens het contract aangepast worden. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Mogelijkerwijs kan jij jouw huidige energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders van energie en gas stunten met aantrekkelijke welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overgaan?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €250

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De nieuwe energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In America zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Swichum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was dit een negatief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft nu de goedkoopste energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Hint: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Advies: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken America


Profiteer van de goedkoopste energie in America

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Vind nu direct de goedkoopste stroom in America (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Online verbruik inzien
Goede aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Goede service
Fikse welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Hulp bij overstappen
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Direct overstappen
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Goede service
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Vriendelijke service
Flinke welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Hulp bij overstappen
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Persoonlijke service
Scherpe welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in America

Ons gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in America? Door onze gas-vergelijker te gebruiken tref jij zonder problemen de meest goedkope maatschappij. Op deze website zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Horst aan de Maas). Een geschikte gasmaatschappij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In die dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Kloosterhaar.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en stap online over in de gemeente Horst aan de Maas.