Energie vergelijken Balgoij Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €238


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Balgoij? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom als bijvoorbeeld De Vastelastenbond en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Balgoij? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna kies je de looptijd van jouw energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend check je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder check je wat je per jaar kwijt bent en de geldende korting. Is het onbekend voor jou? Hier check je alle details over stroom, gas en licht in Balgoij.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €227

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn duurder dan een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Balgoij? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Korting/maand Totaal
1 jaar Green Choice €230 €19,17 €1.515,90
3 jaar Green Choice €320 €8,89 €1.635,90
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.755,90

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vluchtig en zonder problemen de verschillende aanbieders van groene stroom. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Balgoij”. Tip: filter nu ook op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of ga voor groene energie uit NL.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Balgoij:

 1. Energiedirect.nl
 2. Innova Energie
 3. Powerpeers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Balgoij met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, vroeg in de ochtend en nationale feestdagen). Welk tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je relatief veel van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Allure Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Balgoij? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In Balgoij zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de energienota aan de hoge kant? Tegenwoordig kan jij wellicht jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hanteren doorgaans daverende welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €197

 1. Controleer wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De volgende leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Balgoij zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Tuitjenhorn.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je vindt direct de meest betaalbare aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Balgoij


Vind de goedkoopste energie in Balgoij

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu snel de goedkoopste stroom in Balgoij (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Vriendelijke service
Scherpe aanbieding

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Overstapservice
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Meerdere contracten
Scherpe aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Simpele voorwaarden
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Betalen in termijnen
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Eenvoudig afsluiten
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Fairtrade
1 jarig contract
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Inzicht in je verbruik
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Persoonlijk advies
Fikse welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Verbruik aanpassen
Hoge aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Direct overstappen
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Balgoij

Jullie gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Balgoij? Met behulp van onze gas-vergelijker tref jij makkelijk de meest goedkope maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en check de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Wijchen). Een aantrekkelijke partij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Langerak.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw woning in de gemeente Wijchen.