Energie vergelijken Tuitjenhorn Start met vergelijken en krijg kortingen tot wel €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Tuitjenhorn? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn aanbieders van stroom als Eneco of Qwint. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Tuitjenhorn? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Verder kies je de ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke verstrekker ontdek je de kosten op jaarbasis en de optionele korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Hier vind je handige info over gas, stroom en licht in Tuitjenhorn.

Alle maatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar eenvoudig €217

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Tuitjenhorn? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Oxxio €150 €12,50 €1.608,50
3 jaar Oxxio €280 €7,78 €1.728,50
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.848,50

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met onze tool vergelijk je vluchtig en soepel alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Tuitjenhorn”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Populaire groene energie in Tuitjenhorn:

 1. DELTA
 2. Innova Energie
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Tuitjenhorn waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (in de nacht, in de weekenden en met feestdagen). Welke type tarief het beste is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van de stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Neem dit in acht: het valt soms tegen om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder MAIN Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Tuitjenhorn? De twee contractsoorten zijn vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Tuitjenhorn is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie gedurende jouw contractperiode schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers hebben gewoonlijk goede welkomstkortingen. Maar wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €227

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw nieuwe energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Tuitjenhorn zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Oldeholtpade.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt in een oogopslag de aantrekkelijkste stroomaanbieder voor jou. Tip: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Tuitjenhorn


Stap over naar de goedkoopste energie in Tuitjenhorn

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Bekijk nu makkelijk de goedkoopste stroom in Tuitjenhorn (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Holland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Overstaphulp
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Slim besparen
2 jarig contract
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Overstapservice
Goede welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Charmante service
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo current

Qurrent

NL windenergie
Overstaphulp
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
1 jarig contract
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Helemaal groen
Persoonlijke service
Mooie welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Eenvoudig afsluiten
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Behulpzame service
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Tuitjenhorn

Ons gasverbruik bepaalt deels de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en voor bijv. keukenapparaten. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Tuitjenhorn? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij binnen mum van tijd de aantrekkelijkste gas aanbieder. Op die pagina staat een overzicht van alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk aantrekkelijke gastarieven uit de regio (Schagen). Een geschikte partij achterhaald? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Enter.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Schagen.