Energie vergelijken Breezand Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €227


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Breezand? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroomleveranciers zoals Vandebron of Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Breezand? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (enkele- of dubbele meter). Vervolgens selecteer je de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend check je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per energieaanbieder check je de energiekosten per jaar en de geldende korting. Is het nieuw voor jou? Op onze website check je alle details over gas, stroom en licht in Breezand.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar meteen €181

Een lage gas- en stroomrekening Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Pak deze kans en stap over.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon aangaan voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Breezand? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Bonus Bonus/maand Totaal
1 jaar Delta €170 €14,17 €1.523,10
3 jaar Delta €160 €4,44 €1.643,10
5 jaar Delta €0 €0 €1.763,10

Bij contracten van 2 of 3 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van de vergelijker vergelijk je vlot en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Breezand”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of ga voor uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Breezand:

 1. Eneco
 2. Huismerk Energie
 3. Oxxio

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Breezand met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. In de volksmond zijn dit piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in de weekenden en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het is niet altijd gemakkelijk om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. De meest producten staan thuis continu aan. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Het heeft dus een grote impact op je leven. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Qwint.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Breezand? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In Breezand zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De ontwikkelingen van de prijzen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers hanteren doorgaans hoge welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €167

 1. Controleer hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Zoek de beste en scherpste stroomaanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende leverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Breezand zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Wadenoijen.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de voordeligste maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Tip: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Breezand


Vind de goedkoopste energie in Breezand

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu snel de goedkoopste stroom in Breezand (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Verschillende contracten
Hoge welkomstkorting

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Maandelijks bijstellen
Mooie welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Verbruik aanpassen
Fikse welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
2 jarig contract
Interessante kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Termijnbedrag wijzigen
Mooie welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
2 jaar vast of variabel
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Diverse prijsafspraken
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Nette service
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Betalen in termijnen
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Breezand

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om ons huis te verwarmen, voor heet water uit de kraan en om het fornuis te gebruiken. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Breezand? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je snel de meest betaalbare gasleverancier. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Hollands Kroon). Een betaalbare aanbieder gevonden? Zet dan de overstap in werking. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode kun je nog van het contract af. Waar wacht je op? Stap meteen over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Marknesse.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hollands Kroon.