Energie vergelijken Wadenoijen Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en ontvang een voordeel tot €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Wadenoijen? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Denk hierbij aan aanbieders van stroom zoals bijv. DELTA of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Wadenoijen? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Daarna vind je direct de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker zie je de prijs per jaar en de optionele welkomstkorting. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze website check je alle info over stroom, gas en licht in Wadenoijen.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Makkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot €196

Minder betalen voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: langetermijncontracten zijn kostbaarder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Zoek je een goedkoop energiecontract in Wadenoijen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld ter illustratie (van een doorsnee-gezin)

Duur Aanbieder Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €230 €19,17 €1.615,65
3 jaar Energiedirect.nl €110 €3,06 €1.735,65
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.855,65

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van onze tool vergelijk je vlot en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Wadenoijen”. Je kunt ook filteren op energie van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Wadenoijen:

 1. De Vastelastenbond
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Wadenoijen waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (in de nacht, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Echter, let goed op: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Meer info? Bekijk details van leveranciers als DELTA.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Wadenoijen? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen gedurende de contractperiode niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de omgeving Wadenoijen zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen opnieuw bepaald worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijs en tarief-ontwikkelingen is doorgaan lastig te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Maatschappijen bieden je sublieme welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €192

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie toekomstige energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. De nieuwe overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Wadenoijen zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Per jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Pieterburen.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je treft nu de meest aantrekkelijke stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Cruciaal: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Cruciaal: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Wadenoijen


Profiteer van de goedkoopste energie in Wadenoijen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Wadenoijen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Meerdere contracten
Goede welkomstkorting

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Flexibele gasprijs
Scherpe welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Charmante service
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Overstapservice
Goede welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Verschillende contracten
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Flexibele gasprijs
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Behulpzame service
Flinke welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Aangename service
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Diverse prijsafspraken
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Persoonlijk advies
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Snel oversluiten
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Wadenoijen

Het verbruik van gas bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, om te douchen en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Wadenoijen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je vandaag nog de voordeligste aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en check de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Tiel). Een passende gasmaatschappij achterhaald? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Groenlo.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Tiel.