Energie vergelijken Clinge Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Clinge? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan leveranciers van stroom als DELTA en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Clinge? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Het is simpel. Voer je postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vergelijk je de jaarlijkse kosten en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Hulp nodig bij kiezen? Op deze pagina lees je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Clinge.

Alle maatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €265

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Is dat zo? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Je zult het niet verwachten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Clinge? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Vattenfall €150 €12,50 €1.526,00
3 jaar Vattenfall €420 €11,67 €1.646,00
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.766,00

Bij contracten van 2 of 3 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze website vergelijk je razendsnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Clinge”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar groene energie uit NL.

Erkende leveranciers van groene stroom in Clinge:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Clinge waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, voor 7 uur ’s ochtends en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Consumeer jij een belangrijk deel van de stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder E.ON.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Clinge? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Clinge zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en de voorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De ontwikkelingen van de prijzen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders hebben gewoonlijk goede welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €283

 1. Pluis uit wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je toekomstige leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Clinge zonnepanelen laten plaatsen? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit heet salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Westdorpe.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt direct de aantrekkelijkste energiemaatschappij voor jouw situatie. Let op: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Clinge


Overstappen naar de goedkoopste energie in Clinge

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Clinge (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Tussentijds aanpassen
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
Flexibele of vaste prijs
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Overstaphulp
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Nette service
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Groenste leverancier
Snel oversluiten
Mooie welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Meerdere contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Tussentijds aanpassen
Mooie aanbieding

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Sympatieke service
Verleidelijke kortingen

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Nette service
Goede welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Charmante service
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Clinge

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, om te douchen en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Clinge? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij makkelijk de aantrekkelijkste gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Hulst). Een voordelige organisatie aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Start nu ook met Energie vergelijken Mirns.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hulst.