Energie vergelijken Cromvoirt Check alle energiemaatschappijen en bespaar wel €236


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en spoedig energieprijzen vergelijken in Cromvoirt? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Vertrouwde namen zijn stroomaanbieders als bijvoorbeeld Clean Energy of Leon Zeewolde. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Cromvoirt? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe werkt dat vergelijken? Het is simpel. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (m3 gas en Kwh stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbel of enkel). Hierna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens check je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Per maatschappij tref je de kosten op jaarbasis en de beschikbare welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina ontdek je uitvoerige details over gas, stroom en licht in Cromvoirt.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €235

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. En als je lang kant blijft krijg je een hogere korting. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Cromvoirt? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Engie .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €230 €19,17 €1.526,40
3 jaar Engie €180 €5,00 €1.646,40
5 jaar Engie €0 €0 €1.766,40

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels deze website vergelijk je supersnel en moeiteloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Cromvoirt”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Cromvoirt:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Cromvoirt waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie op daluur momenten? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het vergt heel wat om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Lees online nu alles over de aanbieder Huismerk Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Cromvoirt? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de regio Cromvoirt zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken schommelen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers geven namelijk prachtige welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik oversluiten?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €184

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Spot de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie toekomstige leverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Cromvoirt zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Westerhoven.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de voordeligste stroom maatschappij voor jou. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Cromvoirt


Overstappen naar de goedkoopste energie in Cromvoirt

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of is er sprake van verhuizing en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Cromvoirt (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Bekijk de zoekresultaten en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Diverse prijsafspraken
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Meerdere contracten
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Direct overstappen
Goede aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Behulpzame service
Hoge welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
1 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Simpele voorwaarden
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Overstapservice
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
2 jaar vast of variabel
Interessante kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Overstapservice
Scherpe aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Cromvoirt

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Cromvoirt? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je in minder dan een minuut de meest betaalbare maatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en achterhaal de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Vught). Een voordelige partij ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Molenschot.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Vught.