Energie vergelijken Dreischor Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Dreischor? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk maar aan stroom maatschappijen zoals bijv. Eneco of Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Dreischor? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Verder kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Van elke leverancier ontdek je de jaarlijkse kosten en de geldende korting voor nieuwe klanten. Precies weten hoe het allemaal werkt? Hier tref je praktische info over stroom, gas en licht in Dreischor.

Alle maatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €190

Een lage gas- en stroomrekening Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Of juist niet? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd zijn gepeperder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Dreischor? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Energiedirect.nl .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Bonus/maand Totaal
1 jaar Energiedirect.nl €220 €18,33 €1.532,35
3 jaar Energiedirect.nl €410 €11,39 €1.652,35
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.772,35

Bij contracten van 2 of 3 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Dreischor”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Dreischor:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Dreischor waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een tarief voor de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het is best lastig om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Bijvoorbeeld koelapparatuur en routers. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Innova Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Dreischor? Dan kun je kiezen voor vaststaande en flexibele prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Dreischor zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom binnen jouw contract fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, in Januari en in Juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Tegenwoordig kan jij wellicht je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En de besparing is niet mals. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met huizenhoge welkomstkortingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overstappen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €216

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Kies de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Dreischor zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Elk jaar heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Zeegse.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt in een oogopslag de aantrekkelijkste energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Dreischor


Overstappen naar de goedkoopste energie in Dreischor

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Dreischor (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Inzicht in je verbruik
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Vriendelijke service
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele of vaste prijs
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Persoonlijke service
Mooie welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Inzicht in je verbruik
Flinke aanbiedingen

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Sympatieke service
Goede welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Verbruik aanpassen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Online verbruik inzien
Prominente kortingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Charmante service
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Dreischor

Ons gasverbruik heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en voor bijv. keukenapparaten. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Dreischor? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij snel de voordeligste gasleverancier. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en ontdek de laagste gasprijzen voor jouw verbruik (Schouwen-Duiveland). Een geschikte leverancier ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Noordeinde.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Schouwen-Duiveland.