Energie vergelijken Noordeinde Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €296


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Noordeinde? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als Vandebron of Fenor. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Noordeinde? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (kWh stroom en m3 gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Aansluitend maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Vervolgens ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van iedere verstrekker check je de energiekosten per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op onze website ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Noordeinde.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar vandaag nog €231

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim aangaan voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft is de kortingsactie nog gunstiger. Mee eens? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met kortdurende prijsafspraken. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Noordeinde? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Korting Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Energiedirect.nl €160 €13,33 €1.580,05
3 jaar Energiedirect.nl €350 €9,72 €1.700,05
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.820,05

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van deze pagina vergelijk je snel & zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Noordeinde”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Voorbeelden van groene energie in Noordeinde:

 1. Clean Energy
 2. MAIN Energie
 3. Pure Energie

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elke inwoner van Noordeinde die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het valt soms tegen om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Westland Infra.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Noordeinde? Dan kun je kiezen voor vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Noordeinde is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hebben gewoonlijk fantastische welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €151

 1. Ga na wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Spot de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De nieuwe energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Noordeinde zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Is er een contractjaar verstreken, dan wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een vergelijking van energieprijzen een must. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Hoofddorp.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de goedkoopste stroomaanbieder die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Suggestie: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Noordeinde


Vind de goedkoopste energie in Noordeinde

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Ontdek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Noordeinde (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Behulpzame service
Goede welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Goede klantenservice
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
1 jarig contract
Fikse aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
Tussentijds aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Meerdere contracten
Mooie welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Snel af te sluiten
Goede welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Nette klantenservice
Goede welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Behulpzame service
Goede aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
2 jarig contract
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Aangename service
Mooie aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Verbruik advies
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Noordeinde

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om onze woningen op te warmen, om water op te warmen en voor sommige keukenapparatuur. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Noordeinde? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij direct de meest betaalbare leverancier. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Graft-De Rijp). Een betaalbare gas leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Zwagerbosch.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Graft-De Rijp.