Energie vergelijken Evertsoord Check alle energiemaatschappijen en bespaar tot €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Evertsoord? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan aanbieders van stroom als bijvoorbeeld Vrijopnaam en Powerpeers. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Evertsoord? Vergelijk de prijzen voor jouw individuele situatie. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Geef je postcode en huisnummer door, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter, (dit is een dubbele of enkele meter). Aansluitend selecteer je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke organisatie vind je de kosten per 12 maanden en de geldende welkomstbonus. Advies nodig? Via deze pagina blader je door uitvoerige details over gas, stroom en licht in Evertsoord.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar meteen €182

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract meteen afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan ontvang je een leuke korting. Ja toch? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Evertsoord? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Green Choice .

Rekenvoorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Contract Aanbieder Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Green Choice €120 €10 €1.538,60
3 jaar Green Choice €380 €10,56 €1.658,60
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.778,60

Bij een lang contract zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Doorgaans heeft men het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van de vergelijker vergelijk je vluchtig en eenvoudig de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Evertsoord”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of ga voor slechts groene stroom met NL oorsprong.

Populaire groene energie in Evertsoord:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Evertsoord met een energieaansluiting is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij meer dan de helft van de energie rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Vergeet niet: het is een hele uitdaging om stroom vooral in de daluren te consumeren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de opbrengst is marginaal.Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Pure Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Evertsoord? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? Met welke soort tarief ben ik het beste af? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Evertsoord zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken schommelen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan flink geld besparen. Maatschappijen bieden namelijk prachtige welkomstkortingen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €207

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Evertsoord zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Per jaar compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Altforst.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft nu de goedkoopste aanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Aanwijzing: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Evertsoord


Zo vind je de goedkoopste energie in Evertsoord

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Evertsoord (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Levert ketels
1 jarig contract
Mooie aanbieding

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
2 jarig contract
Concurrerende acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Betalen in termijnen
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Goede klantenservice
Concurrerende acties

logo current

Qurrent

Groene stroom
Goede service
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Variabele gasprijzen
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Overstaphulp
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Overstapservice
Mooie welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
1 jaar vast of variabel
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Verbruik aanpassen
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Maandelijks bijstellen
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Evertsoord

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de energierekening. Waarvoor gebruiken we gas? Nou voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Evertsoord? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je eenvoudig de voordeligste gas aanbieder. Op die pagina kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Horst aan de Maas). Een interessante partij gevonden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Oud-Beijerland.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en stap online over in de gemeente Horst aan de Maas.