Energie vergelijken Oud-Beijerland Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en krijg kortingen tot wel €287


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Oud-Beijerland? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel leveranciers van stroom als Engie of Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Oud-Beijerland? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Eigenlijk is het kinderspel. Voer een postcode en huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het type meter (voor dubbel- of enkel tarief). Hierna selecteer je de looptijd van jouw contract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Daarna vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke energieaanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting. Wil je aanvullende informatie? Hier ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Oud-Beijerland.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €228

Bespaar direct op jouw stroom & gas Besparen op je energierekening. Dat laat jij toch niet liggen? Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: contracten voor meerdere jaren kennen duurdere prijzen in vergelijking met een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Zoek je een goedkoop energiecontract in Oud-Beijerland? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Delta .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Delta €210 €17,50 €1.586,30
3 jaar Delta €320 €8,89 €1.706,30
5 jaar Delta €0 €0 €1.826,30

Bij een contract van bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en eenvoudig leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oud-Beijerland”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Populaire groene energie in Oud-Beijerland:

 1. Energiedirect.nl
 2. HVC
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Iedere bewoner van Oud-Beijerland met toegang tot energie heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een apart tarief voor daluren (in de nacht, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welke van deze opties resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: kies voor het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is gewoon lastig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Clean Energy.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Oud-Beijerland? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Oud-Beijerland zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen gedurende jouw contractperiode worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders geven jouw aantrekkelijke welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €297

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Zoek de beste en betaalbaarste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jouw toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Oud-Beijerland zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Per jaar compenseren ze je hiervoor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Klimmen.

 1. Maak een begroting van het verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt eenvoudig de voordeligste leverancier voor jouw situatie. Advies: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Goed om te weten: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Oud-Beijerland


Ontdek de goedkoopste energie in Oud-Beijerland

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Oud-Beijerland (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Overstapservice
Hoge aanbieding

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele of vaste prijs
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Diverse prijsafspraken
Flinke aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Nette klantenservice
Goede welkomstbonus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Persoonlijke service
Concurrerende acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel af te sluiten
Aantrekkelijke kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Variabele stroomprijzen
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Simpele voorwaarden
Fikse welkomstkorting

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
3 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Vaste prijs stroom
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Oud-Beijerland

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Oud-Beijerland? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je direct de meest voordelige gas aanbieder. Op deze website doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en bekijk de goedkoopste gastarievenvoor jouw locatie en gasverbruik (Oud-Beijerland). Een betaalbare partij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Tijdens die twee weken ben je vrij om er toch van af te zien. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Baarland.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders voor jouw woning in de gemeente Oud-Beijerland.