Energie vergelijken Heemstede Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en razendsnel energieprijzen vergelijken in Heemstede? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom zoals Essent en Oxxio. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Heemstede? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energieleverancier. Van iedere energieaanbieder zie je de energiekosten per jaar en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Via deze website check je alle details over stroom, gas en licht in Heemstede.

Alle organisaties

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar direct €214

Een laag tarief voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt verstandig: jouw energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan kortlopende contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Heemstede? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €160 €13,33 €1.548,55
3 jaar Qurrent €130 €3,61 €1.668,55
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.788,55

Bij langlopende contracten ga je minder betalen voor je gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Veel mensen denken dat groene stroom erg kostbaar is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Met energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Heemstede”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van wind of de zon. Of filter op enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Heemstede:

 1. Eneco
 2. Engie
 3. Qwint

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Elk gebouw in Heemstede waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is niet altijd gemakkelijk om energie met name in de daluren te gebruiken. De meest producten staan thuis continu aan. Denk aan koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Vandebron.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Heemstede? Het aanbod bestaat uit variabele of vaste tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Een stukje waarborg en vastigheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Heemstede is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energiemaatschappijen stunten met enorme welkomstpremies. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je een contract met vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €244

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jouw “nieuwe” energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Heemstede zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Holland. Aan het einde van het jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Bosschenhoofd.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Dit kan een negatief getal zijn. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest goedkope stroomleverancier die past bij jouw situatie. Belangrijk: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Tip: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Heemstede


Ontdek de goedkoopste energie in Heemstede

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Heemstede (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Online verbruik inzien
Concurrerende kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette service
Mooie welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
2 jarig contract
Scherpe welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Diverse prijsafspraken
Goede welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Direct overstappen
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
1 jarig contract
Goede aanbiedingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Diverse prijsafspraken
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Inzicht in je verbruik
Prominente kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Charmante service
Goede aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Heemstede

Gasverbruik vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Heemstede? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan check je binnen een paar seconden de meest voordelige gasleverancier. Via de vergelijker zoek je snel alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Heemstede). Een interessante leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Schaijk.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier voor jouw woning in de gemeente Heemstede.