Energie vergelijken Hellouw Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar maar liefst €271


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Hellouw? De keuze is vandaag de dag erg groot. Erkende organisaties zijn stroomaanbieders zoals bijv. E.ON en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Hellouw? Vergelijk energieprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Vervolgens check je meteen de goedkoopste energieleverancier. Van elke maatschappij tref je wat je per jaar kwijt bent en de hoogte van de korting voor nieuwe klanten. Zoek je wat handig naslagwerk? Op onze website ontdek je handige info over stroom, gas en licht in Hellouw.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar direct €218

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Bekijk direct meer informatie

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract direct afsluiten voor een aantal jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Hellouw? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Oxxio .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Oxxio €210 €17,50 €1.550,30
3 jaar Oxxio €160 €4,44 €1.670,30
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.790,30

Naarmate de contractperiode toeneemt zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Via de vergelijker vergelijk je supersnel en zonder problemen alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hellouw”. Je kunt ook filteren op energie van wind of de zon. Of zoek expliciet naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Hellouw:

 1. Budget Energie
 2. Greenchoice
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Hellouw met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? In het geval van een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik jij een belangrijk deel van de stroom in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Maar let op: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Pure Energie.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Hellouw? Dan is er de opties voor variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In de plaats Hellouw is het vaste energietarief het meest populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven gedurende jouw contractperiode wisselen. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijs en tarief-ontwikkelingen is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je bestaande energiecontract opzeggen en dan overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden je reusachtige welkomstaanbiedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Een overstap maken is echter wel een optie, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €259

 1. Trek na wat de looptijd van het contract is.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De toekomstige energieaanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De vernieuwde prijsafspraak is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Hellouw zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Bruchem.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul ook je echte stroomverbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt direct de meest voordelige energieleverancier , berekend op basis van jouw gegevens. Suggestie: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Hellouw


Ontdek de goedkoopste energie in Hellouw

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu makkelijk de goedkoopste stroom in Hellouw (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef aan of je duurzame energie wil.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Flexibele stroomprijs
Sublieme kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Termijnbedrag wijzigen
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Goede klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Aangename service
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Verschillende contracten
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Windtegoed
Termijnbedrag wijzigen
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Sympatieke service
Scherpe welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
1 jarig contract
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Overstaphulp
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Nette klantenservice
Flinke aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
2 jarig contract
Fikse aanbiedingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Persoonlijke service
Goede welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Hellouw

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Hellouw? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij gelijk de meest voordelige aanbieder. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en bekijk de laagste gastarieven uit de regio (Neerijnen). Een voordelige gasmaatschappij aangetroffen? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Tijdens die twee weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Start nu ook met Energie vergelijken Schoonhoven.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Neerijnen.