Energie vergelijken Herten Start met vergelijken en bespaar tot €266


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en gauw energieprijzen vergelijken in Herten? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroommaatschappijen zoals bijv. Vandebron of HVC. En we zien steeds meer nieuwe organisaties. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Herten? Vergelijk energieprijzen voor jouw huis. Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het type meter (dit is een dubbele of enkele meter). Verder selecteer je de looptijd van het energiecontract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per organisatie vind je de kosten op jaarbasis en de geldende korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze pagina vind je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Herten.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Bespaar op je energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €236

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat laat jij toch niet liggen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn kostbaarder dan een beperkte contractperiode. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Herten? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Essent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Leverancier Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Essent €110 €9,17 €1.551,30
3 jaar Essent €360 €10 €1.671,30
5 jaar Essent €0 €0 €1.791,30

Bij langlopende contracten zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene energie is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van onze tool vergelijk je vluchtig en moeiteloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Herten”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Herten:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. NLE

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk huis in Herten met een energieaansluiting heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. We hebben het hier over piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een goedkoper tarief in daluren (later op de avond, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk tarief voor jullie het voordeligst is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk aan de vrieskist of WIFI. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Bekijk direct de aanbieder DELTA.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Herten? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen tijdens het contract niet. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In Herten is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas gedurende jouw contractperiode fluctueren. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing is doorgaan lastig te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Dan kun je mogelijk je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Energieleveranciers geven namelijk interessante welkomstbonussen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €174

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Spot de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Herten zonnepanelen tot je beschikking? Dan wek je deels jouw eigen stroom op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Is er een contractjaar verstreken, dan krijg je hier een vergoeding voor. Dit heet salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Buren.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw situatie. Doorslaggevend: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Let op: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Herten


Stap over naar de goedkoopste energie in Herten

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu razendsnel de goedkoopste stroom in Herten (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Persoonlijke service
Prominente acties

logo essent

Essent

Bekende leverancier
2 jaar vast of variabel
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Verspillingscheck
Verbruik advies
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Flexibele stroomprijs
Fikse welkomstbonus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Persoonlijk advies
Verleidelijke acties

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Vaste & variabele prijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Variabele gasprijzen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Aangename service
Concurrerende kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Nette service
Goede welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Goede service
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Energie Check
Persoonlijke service
Aantrekkelijke acties


Prijzen gas vergelijken in Herten

Het gas (M3 verbruik) beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en koken op een fornuis. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Herten? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij direct de voordeligste gasleverancier. Via onze tool kun je alle gasprijzen bekijken, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Roermond). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In dat tijdvak ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Sijbekarspel.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Roermond.