Energie vergelijken Buren Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €267


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Buren? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom zoals DELTA en Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Buren? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas en stroom) en kies het type meter (dubbele- of enkele meter). Verder maak je een keuze voor de looptijd van het contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vergelijk je regelrecht de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier vergelijk je de prijs per jaar en de optionele cashback-korting. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op onze website blader je door uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Buren.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar eenvoudig €269

De goedkoopste stroom en gas Op kosten voor energie besparen. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Mee eens? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen zijn prijziger dan kortdurende prijsafspraken. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Buren? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Qurrent .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Premie/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €120 €10 €1.525,10
3 jaar Qurrent €240 €6,67 €1.645,10
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.765,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar ga je minder betalen voor je gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat er geen CO2 vrijkomt. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Met behulp van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je vlot en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Buren”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Buren:

 1. De Vastelastenbond
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Buren waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. We onderscheiden de piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een lager tarief in de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de koelkast of vriezer. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de opbrengst is marginaal.Ons advies: selecteer het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarbij ben je met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij UnitedConsumers.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Buren? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? De meest gekozen optie is het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Buren is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Kies jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen kun je lastig aan zien komen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Zijn jullie niet enthousiast over jullie huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Misschien kun je jouw huidige energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Leveranciers bieden namelijk reusachtige welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete loopt op tot €246

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven aangepast op jouw woning.
 3. Kies de beste en scherpste energie-aanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. Jullie nieuwe energieleverancier zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Buren zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Aan het einde van het jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit noemen we salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Wekerom.

 1. Schat het netto verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft meteen de meest aantrekkelijke maatschappij voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Buren


Ontdek de goedkoopste energie in Buren

Is jouw energierekening te hoog? Of is er sprake van verhuizing en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu probleemloos de goedkoopste stroom in Buren (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je adresgegevens in (Gelderland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Betalen in termijnen
Aanzienlijke kortingen

logo essent

Essent

Levert panelen
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Sympatieke service
Aanzienlijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Verbruik advies
Aantrekkelijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Flexibele of vaste prijs
Scherpe welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Goede klantenservice
Goede aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Flexibele of vaste prijs
Goede welkomstpremie

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Verbruik aanpassen
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
Overstapservice
Goede welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Goede service
Verleidelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Online verbruik inzien
Hoge aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Buren

Het verbruikte gas is een belangrijk onderdeel van de energierekening die op de mat valt. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Buren? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan tref jij binnen mum van tijd de meest betaalbare leverancier. Met behulp van deze site vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Buren). Een passende gasmaatschappij gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Start nu ook met Energie vergelijken Middenbeemster.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas voor jouw situatie in de gemeente Buren.