Energie vergelijken Heythuysen Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €274


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Heythuysen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen zoals Energieflex of Greenchoice. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Heythuysen? Vergelijk energieprijzen voor jouw woning. Hoe dat werkt? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom plus gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder ontdek je de prijs per jaar en de beschikbare cashback-korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je praktische info over gas, stroom en licht in Heythuysen.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €205

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim voor een aantal jaar vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. En als loyale klant krijg je een hogere korting. Of toch niet? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nee, het wordt nog mooier: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan kortlopende contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Heythuysen? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Vattenfall .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Vattenfall €220 €18,33 €1.551,85
3 jaar Vattenfall €150 €4,17 €1.671,85
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.791,85

Bij langlopende contracten betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je supersnel en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Heythuysen”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Voorbeelden van groene energie in Heythuysen:

 1. Allure Energie
 2. Huismerk Energie
 3. Powerpeers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Heythuysen waar stroom wordt gebruikt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Hoe verschillend zijn deze meters? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan heb je te maken met 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Gebruik je het leeuwendeel van jouw energie op daluur tijden?Pas dan loont het dubbeltarief. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En je wint hooguit een paar tientjes. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Innova Energie.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Heythuysen? Dan kun je kiezen voor een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Dalen de tarieven tussentijds? Dan profiteer je hier niet van. In Heythuysen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en contractuele verplichtingen wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak in het voorjaar en najaar. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energie aanbieder? Vind je jouw energierekening te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen geven jouw formidabele welkomst vergoedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Welke fases moet ik dan doorlopen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €232

 1. Pluis uit wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Sorteer de beste en goedkoopste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwgekozen maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze kersverse overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Heythuysen zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Limburg. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit heet salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Callantsoog.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet eenvoudig de meest betaalbare stroomaanbieder voor jouw woning en verbruik. Belangrijk: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Heythuysen


Vind de goedkoopste energie in Heythuysen

Betaal jij teveel voor de stroom? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Check nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Heythuysen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo essent

Essent

Bekende leverancier
1 jaar vast of variabel
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Charmante service
Flinke welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Contract wijzigen
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Groene stroom
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstkorting

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Meerdere contracten
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
Snel af te sluiten
Verleidelijke kortingen

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Flexibele stroomprijs
Prominente kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Hulp bij overstappen
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Meerdere contracten
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Heythuysen

Ons gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Heythuysen? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan check je meteen de meest goedkope leverancier. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstbonussen. Alle gasprijzen op een rij? Vul jouw postcode en het m3-gasverbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven uit de regio (Leudal). Een passende aanbieder gevonden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Sint Jansteen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Leudal.