Energie vergelijken Homoet Start met vergelijken en bespaar tot €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Homoet? De keuze is vandaag de dag erg groot. Waarschijnlijk ken jij stroom maatschappijen als DELTA en Innova Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Homoet? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom plus gas) en kies het type meter (enkele- of dubbele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Daarna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere organisatie tref je de kosten per 12 maanden en de eventuele. korting voor nieuwe klanten. Direct meer informatie lezen? Hier tref je handige info over stroom, gas en licht in Homoet.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar direct €272

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan is de kortingsactie nog gunstiger. Is dit waar? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Nee, het wordt nog mooier: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Homoet? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Premie/maand Overzicht
1 jaar Eneco €150 €12,50 €1.553,75
3 jaar Eneco €210 €5,83 €1.673,75
5 jaar Eneco €0 €0 €1.793,75

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Via onze tool vergelijk je gauw en vloeiend de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Homoet”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of beperk je zoekopdracht tot uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Homoet:

 1. DELTA
 2. Greenchoice
 3. NLE

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk huis in Homoet die energie verbruikt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Hoe verhouden zich deze meters tot elkaar? Bij een enkele meter betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in het weekend en nationale feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: kies voor het enkeltarief. Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Check alle details over HVC.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Homoet? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de regio Homoet is het vaste energietarief de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas bieden vaak immense welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik oversluiten?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €243

 1. Bekijk of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Check energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste energie-leverancier.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwe maatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Homoet zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. Dit noemen we salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in De Heurne.

 1. Schat het netto verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet nu de meest voordelige leverancier gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Cruciaal: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Let op: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Homoet


Profiteer van de goedkoopste energie in Homoet

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Homoet (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Selecteer het gewenste energietarief. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Betalen in termijnen
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert panelen
Vaste & variabele prijzen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Vaste & variabele prijzen
Flinke aanbieding

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
2 jaar vast of variabel
Mooie aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

100% groen
Vaste & variabele prijzen
Mooie aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Goede service
Hoge welkomstkorting

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
3 jarig contract
Sublieme acties

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
1 jarig contract
Goede welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Verschillende contracten
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Homoet

Het gas (M3 verbruik) heeft een groot aandeel in de energienota. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, om te douchen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Homoet? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je gelijk de voordeligste maatschappij. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Voer jouw locatie en het geschatte verbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gasprijzen voor jouw woning (Overbetuwe). Een betaalbare gas leverancier gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Stap nu over in een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Snikzwaag.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en start met besparen in de gemeente Overbetuwe.