Energie vergelijken Hulshorst Vergelijk de energieaanbieders en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Hulshorst? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als Eneco of Qurrent. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Hulshorst? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom en gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend vergelijk je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder ontdek je de jaarlijkse kosten en de aantrekkelijke korting. Hulp nodig bij kiezen? Hier tref je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Hulshorst.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €273

Een lage stroom- en gasrekening. Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt verstandig: het energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Helaas is dat in de energiewereld niet het geval. Let nu goed op: langdurige overeenkomsten zijn prijziger dan een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Hulshorst? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (op basis van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €250 €20,83 €1.555,75
3 jaar EnergieFlex €290 €8,06 €1.675,75
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.795,75

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Aan de hand van onze tool vergelijk je gauw en moeiteloos leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Hulshorst”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Veel gekozen groene energie in Hulshorst:

 1. Vandebron
 2. Energieflex
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Hulshorst met toegang tot energie heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter zijn er twee tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (in de nacht, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Vergeet niet: het is soms best moeilijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koelkast of vriezer. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Innova Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Hulshorst? Maak dan eerst een keuze uit een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan heb je daar geen profijt van. In en rondom Hulshorst zijn de vaste energietarieven de meest gekozen optie.

Variabele tarieven
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen schommelen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas bieden vaak speciale welkomst vergoedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €278

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en betaalbaarste aanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Tijdens de 14 dagen bedenktijd kan je nog overstappen.
 6. De toekomstige maatschappij regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat gelden op de datum die je in de aanvraag hebt vermeld.

Overstappen + zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Hulshorst zonnepanelen op jouw woning? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Gelderland. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. Dit noemen we salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Delft.

 1. Maak een begroting van het verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Komt hier een negatief cijfer uit? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt meteen de goedkoopste energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Hint: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Hulshorst


Vind de goedkoopste energie in Hulshorst

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je een nieuwe stroomaanbieder? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Hulshorst (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Gelderland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Variabele stroomprijzen
Fikse aanbiedingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Gemakkelijk oversluiten
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Nette service
Verleidelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Solarconcepten
Inzicht in je verbruik
Fikse aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Duidelijke voorwaarden
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene stroom
Vriendelijke service
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
1 jarig contract
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Flexibele gasprijs
Fikse welkomstkorting

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Hulp bij overstappen
Mooie aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Nette klantenservice
Scherpe welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Contract wijzigen
Hoge aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Hulshorst

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we om onze woningen op te warmen, voor het verwarmen van water en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Hulshorst? Door onze gas-vergelijker te gebruiken check je gemakkelijk de goedkoopste maatschappij. Op deze website bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en check de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Nunspeet). Een goedkope organisatie ontdekt? Zet dan de overstap in werking. Dit is niet moeilijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Steenenkamer.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Nunspeet.