Energie vergelijken Delft Vergelijk alle energieleveranciers en ontvang een voordeel tot €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Delft? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan leveranciers van stroom zoals UnitedConsumers of Huismerk Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert nu de goedkoopste stroom in Delft? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Vul je locatie in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en selecteer de gewenste meter (voor dubbel- of enkel tarief). Aansluitend kies je de looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere organisatie vind je de jaarlijkse kosten en de eventuele. korting. Advies nodig? Op onze website lees je uitgebreide informatie over stroom, gas en licht in Delft.

Alle energiemaatschappijen

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Overstappen is zo gepiept

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €201

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Binnen enkele minuten geregeld. Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Of juist niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Nee, het wordt nog mooier: langetermijncontracten zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Direct een goedkoop energiecontract in Delft? Selecteer dan een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Budget Energie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Bonus Premie/maand Jaarlijks
1 jaar Budget Energie €110 €9,17 €1.529,55
3 jaar Budget Energie €170 €4,72 €1.649,55
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.769,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Op basis van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je supersnel en soepel groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Delft”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Voorbeelden van groene energie in Delft:

 1. De Vastelastenbond
 2. Essent
 3. Vrijopnaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Delft waar stroom wordt gebruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Een prijs voor piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het voordeligst is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van de stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Voorbeelden zijn de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk alles over de maatschappij Coteq Netbeheer.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Delft? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet zolang het contract nog loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Delft zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en andere afspraken worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen en hierna overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Energieaanbieders geven jouw gigantische welkomst vergoedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Eerder opzeggen kan wel, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €172

 1. Check hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en lucratiefste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De vernieuwde prijsafspraak gaat in op de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Delft zonnepanelen op jullie huis? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Zuid-Holland. Aan het einde van het jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen energieprijzen vergelijken en overstappen interessant. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Huppel.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Wek je meer op dan je verbruikt? Vul hier dan 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de meest goedkope energieaanbieder voor jouw woning en verbruik. Let op: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Belangrijk: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Delft


Stap over naar de goedkoopste energie in Delft

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Delft (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Direct overstappen
Hoge welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Snel oversluiten
Flinke welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Betalen in termijnen
Scherpe welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Diverse prijsafspraken
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
3 jaar vast of variabel
Prominente acties

logo current

Qurrent

Groene energie
3 jarig contract
Scherpe welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Vaste prijs stroom
Fikse aanbiedingen

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Vaste prijs gas
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verbruik aanpassen
Prominente acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Diverse prijsafspraken
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Overstaphulp
Goede aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Delft

Gasverbruik beslaat het grootste gedeelte van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, natuurlijk voor de verwarming, voor heet water uit de kraan en om te koken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Delft? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij binnen no-time de voordeligste aanbieder. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, inclusief acties en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gastarieven voor jouw woning (Delft). Een geschikte gas leverancier kunnen vinden? Stap dan direct online over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Nieuwe Wetering.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Delft.