Energie vergelijken Ingber Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar wel €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en snel energieprijzen vergelijken in Ingber? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Toonaangevende partijen zijn aanbieders van stroom als UnitedConsumers of NLE. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Ingber? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Eigenlijk is het kinderspel. Voer je postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (dubbele- of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend vergelijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per verstrekker vergelijk je de kosten op jaarbasis en de geldende welkomstkorting. Hulp nodig bij kiezen? Via deze website ontdek je uitvoerige details over stroom, gas en licht in Ingber.

Alle maatschappijen

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Overstappen is zo gepiept

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Goedkopere energierekening

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar direct €177

De goedkoopste stroom en gas Besparen op je energierekening. Binnen enkele minuten geregeld. Hieronder vind je alle uitleg.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt zo mooi: jouw energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. En als je lang kant blijft reken je af tegen nog scherpere tarieven. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: contracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. kortstondige contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Ingber? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Qurrent .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Korting/maand 12 maanden
1 jaar Qurrent €170 €14,17 €1.556,85
3 jaar Qurrent €190 €5,28 €1.676,85
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.796,85

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Windmolens, zonnecellen en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De gedachte is dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met behulp van deze website vergelijk je razendsnel en gemakkelijk leveranciers van groene stroom in jouw regio. Selecteer het vakje “100% duurzame energieleveranciers Ingber”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie van windmolens of zonnepanelen. Of filter op slechts groene stroom met NL oorsprong.

Voorbeelden van groene energie in Ingber:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elk gebouw in Ingber waar stroom verbruikt wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een goedkoper tarief in daluren (laat in de avond, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk tarief voor jullie resulteert in de laagste energierekening is, is afhankelijk van jouw levensstijl.

Verbruik je het grootste gedeelte van de energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is niet altijd gemakkelijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou de koeling en de standby-standen. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: kies voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Coteq Netbeheer.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Ingber? Dan heb je de keuze tussen een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? Veel consumenten kiezen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. Rondom Ingber is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen schommelen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is niet gemakkelijk te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energie aanbieder? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers werken met gigantische welkomst vergoedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De hoogte van de boete loopt op tot €160

 1. Check wanneer jouw contract afloopt.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende aanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Ingber zonnepanelen tot je beschikking? In dat geval wek jij zelf al energie op. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar heb je dan recht op een compensatie. Dit principe is ‘salderen’. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Diepenheim.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest voordelige energieaanbieder die past bij jouw situatie. Noemenswaardig: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Ingber


Stap over naar de goedkoopste energie in Ingber

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu snel de goedkoopste stroom in Ingber (en gas). Overstappen na de energievergelijking is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Wil je groene stroom, of maakt dat niet uit.
5. Geef de voorkeur m.b.t. de looptijd van het contract door.
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Dit is vast of variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
2 jaar vast of variabel
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Charmante service
Hoge aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Termijnbedrag wijzigen
Fikse welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Vaste prijs gas
Hoge welkomstpremie

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Inzicht in je verbruik
Hoge aanbieding

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Eenvoudig afsluiten
Hoge welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Persoonlijk advies
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Termijnbedrag wijzigen
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
2 jarig contract
Flinke welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Ingber

Het gas (M3 verbruik) vormt voor een groot deel de factuur van de energiemaatschappij. Waarvoor gebruiken we gas? Nou om het in huis warm te maken, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Ingber? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vergelijk je direct de meest goedkope maatschappij. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de gunstigste gas-prijzen voor jouw situatie (Gulpen-Wittem). Een betaalbare partij gezien? Zet dan de overstap in werking. Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen dit stadium kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Strijen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en stap online over in de gemeente Gulpen-Wittem.