Energie vergelijken Strijen Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Strijen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Bekende namen zijn stroom maatschappijen zoals Energieflex en NLE. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Strijen? Vergelijk de prijzen voor jouw thuis. Hoe doe ik dit? Heel eenvoudig! Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (een dubbele of enkele meter). Aansluitend kies je de looptijd van jouw contract (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Van iedere organisatie vergelijk je de kosten op jaarbasis en de optionele welkomstkorting. Advies nodig? Via deze pagina tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Strijen.

Alle aanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar eenvoudig €228

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Binnen enkele minuten geregeld. Check op deze pagina alle details.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het klinkt voor de hand liggend: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? De energiemarkt werkt net wat anders. Het tegendeel is waar: contracten voor meerdere jaren zijn gepeperder dan kortstondige contracten. Wil je een goedkoop energiecontract in Strijen? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €110 €9,17 €1.604,55
3 jaar EnergieFlex €130 €3,61 €1.724,55
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.844,55

Bij contracten van 2 of 3 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Middels de vergelijker vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Strijen”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Strijen:

 1. Anode Energie
 2. Innova Energie
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke inwoner van Strijen waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? In het geval van een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag) en een apart tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, vroeg in de ochtend en reguliere feestdagen). Welke type tarief het goedkoopste is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur momenten? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het vergt heel wat om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Daarom ons advies: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Check alle details over Leon Zeewolde.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Strijen? Maak dan eerst een keuze uit een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Strijen zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en de voorwaarden schommelen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in Januari en in Juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling zijn niet met zekerheid te zeggen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders geven jouw fantastische welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €281

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomaanbieder.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Jouw nieuwe aanbieder verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het kersverse contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Strijen zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Na afloop van elk jaar compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Nieuwveen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt direct de meest aantrekkelijke aanbieder voor jouw woning en verbruik. Advies: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Selecteer een overstapdatum. Belangrijk: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Strijen


Profiteer van de goedkoopste energie in Strijen

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Strijen (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Zuid-Holland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Verbruik aanpassen
Interessante kortingen

logo essent

Essent

Slim besparen
Verbruik advies
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Flexibele stroomprijs
Mooie welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Nette service
Goede welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Nette klantenservice
Fikse welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
1 jarig contract
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Simpele voorwaarden
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Verschillende contracten
Hoge welkomstcadeaus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Overstapservice
Concurrerende acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Goede klantenservice
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Tussentijds aanpassen
Goede welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Simpele producten
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Strijen

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming van het huis, om te douchen en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Strijen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij in luttele seconden de meest goedkope leverancier. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en gasverbruik op jaarbasis in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw verbruik (Strijen). Een aantrekkelijke gas leverancier achterhaald? Stap dan direct online over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je hoeft niet zelf op te zeggen. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In dat tijdvak mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Nu ook online: Energie vergelijken Duivendrecht.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Strijen.