Energie vergelijken Joppe Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €258


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en razendsnel energieprijzen vergelijken in Joppe? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Ongetwijfeld ken je wel stroomaanbieders als Energiedirect.nl en Qwint. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Joppe? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw persoonlijke situatie. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig! Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Vervolgens kies je de looptijd van het energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijks opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker vergelijk je de kosten op jaarbasis en de geldende cashback-korting. Is het onbekend voor jou? Via deze pagina ontdek je alle details over gas, stroom en licht in Joppe.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Overstappen is zo gepiept

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar vandaag nog €205

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Joppe? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Delta .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Premie/maand 12 maanden
1 jaar Delta €190 €15,83 €1.557,70
3 jaar Delta €360 €10 €1.677,70
5 jaar Delta €0 €0 €1.797,70

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grote positieve aspect is dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg kostbaar is. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je snel & zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Kies hierbij voor “uitsluitend duurzame energieleveranciers Joppe”. Daarnaast kun je sorteren op stroom van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Joppe:

 1. De Vastelastenbond
 2. Engie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Joppe waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Wanneer je een dubbele meter hebt kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (overdag) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en met feestdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van de energie tijdens daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Het heeft dus een grote impact op je leven. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! De energierekening verlagen met het dubbeltarief valt tegen. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Bekijk direct de aanbieder Innova Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Joppe? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Joppe is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken aangepast worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Dan kun je mogelijk de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energiemaatschappijen hebben gewoonlijk goede welkomstaanbiedingen. Kan ik vandaag al overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Eerder opzeggen kan wel, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €241

 1. Controleer of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Zoek de beste en voordeligste leverancier.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De aankomende energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Joppe zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar vind hiervoor een compensatie plaats. Dit noemen we salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Doezum.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je treft in een oogopslag de goedkoopste aanbieder voor jou. Let op: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Suggestie: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Joppe


Profiteer van de goedkoopste energie in Joppe

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Zoek nu direct de goedkoopste stroom in Joppe (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Persoonlijke service
Mooie aanbieding

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Eenvoudig afsluiten
Scherpe aanbieding

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
2 jaar vast of variabel
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vriendelijke service
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Easy app-service
Verschillende contracten
Fikse welkomstpremie

logo current

Qurrent

Windtegoed
Goede service
Aanzienlijke kortingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Duidelijke voorwaarden
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Goede medewerkers
Flinke welkomstpremie

logo engie

Engie

CO2 beperkt
1 jaar vast of variabel
Hoge aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
1 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
Vriendelijke service
Goede aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Goede medewerkers
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Joppe

Gasverbruik bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Gas wordt vooral gebruikt voor de verwarming, voor het verwarmen van water en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Joppe? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je binnen mum van tijd de meest voordelige gas aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en check de meest voordelige gas-tarieven voor jouw woning (Lochem). Een goedkope partij kunnen vinden? Zet dan de overstap in werking. Dit vergt verder geen kennis. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken t Loo Oldebroek.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Lochem.