Energie vergelijken Laag-Soeren Start met vergelijken en bespaar wel €247


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Laag-Soeren? De keuze is vandaag de dag erg groot. Hierbij kun je denken aan stroom maatschappijen als Budget Energie of Huismerk Energie. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Laag-Soeren? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw huis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (stroom en gas) en geef aan welke meter je hebt (dit is een dubbele of enkele meter). Hierop volgend selecteer je jouw ideale looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vind je regelrecht de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere aanbieder check je de kosten op jaarbasis en de aantrekkelijke cashback-korting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je rijke informatie over gas, stroom en licht in Laag-Soeren.

Alle aanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Makkelijk overstappen

Check je besparing en sluit online snel over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €194

Een lage gas- en stroomrekening Op kosten voor energie besparen. Ook voor jou interessant? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract gelijk vastzetten voor meerdere jaren. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. En als loyale klant zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Nu moet je opletten: langetermijncontracten zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Direct een goedkoop energiecontract in Laag-Soeren? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van EnergieFlex .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar EnergieFlex €170 €14,17 €1.562,85
3 jaar EnergieFlex €110 €3,06 €1.682,85
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.802,85

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Voorbeeld zijn zon en wind. Het voornaamste punt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg duur is. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Middels deze pagina vergelijk je supersnel en vloeiend groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Laag-Soeren”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Laag-Soeren:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke woning in Laag-Soeren die energie verbruikt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Hoe verschillend zijn deze meters? Bij deze enkele meters is er 1 tarief voor alle stroom. Wanneer je een dubbele meter hebt heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) en een tarief voor de daluren (later op de avond, in de weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als Budget Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Laag-Soeren? De twee contractsoorten zijn vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Veel consumenten kiezen voor de vaste energietarieven. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan zul jij daar niks van merken. In en rondom Laag-Soeren zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en contractuele verplichtingen wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Doorgaans kun jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders bieden vaak enorme welkomstbonussen. Kan ik vandaag al overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overgaan?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €233

 1. Ga na wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Selecteer de beste en voordeligste aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. De toekomstige energiemaatschappij verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Deze kersverse overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Laag-Soeren zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Elp.

 1. Bekijk het feitelijk verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest aantrekkelijke stroomaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Laag-Soeren


Overstappen naar de goedkoopste energie in Laag-Soeren

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Ontdek nu meteen de goedkoopste stroom in Laag-Soeren (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Goede medewerkers
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Persoonlijk advies
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Goede medewerkers
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Hulp bij overstappen
Flinke welkomstpremie

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Nette klantenservice
Flinke welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Verbruik aanpassen
Hoge aanbieding

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Duidelijke voorwaarden
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Betalen in termijnen
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Flexibele gasprijs
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Duidelijke voorwaarden
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Laag-Soeren

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Laag-Soeren? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan vind je eenvoudig de meest voordelige gas aanbieder. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en achterhaal de gunstigste gas-prijzen in jouw woonplaats (Rheden). Een geschikte gas leverancier achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. In die dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Valkenswaard.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Rheden.