Energie vergelijken Liessel Vergelijk energiemaatschappijen en krijg een korting tot €263


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en snel energieprijzen vergelijken in Liessel? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Denk hierbij aan stroomaanbieders als DELTA en Qurrent. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Liessel? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Vul jouw postcode + huisnummer in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van de overeenkomst (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of een flexibel maandcontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierop volgend tref je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere leverancier ontdek je de prijs per jaar en de aantrekkelijke welkomstpremie. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Liessel.

Alle organisaties

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Minder betalen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €251

Minder betalen voor gas en stroom Minder betalen voor je energie. Dat is voor iedereen relevant. Check op deze pagina alle details.

Welke energiecontract-looptijd kies ik?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan ontvang je een leuke korting. Klopt dat? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen kennen duurdere prijzen in vergelijking met een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Liessel? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Korting Korting/maand Overzicht
1 jaar Energiedirect.nl €150 €12,50 €1.566,50
3 jaar Energiedirect.nl €200 €5,56 €1.686,50
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.806,50

Bij een contract van bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De ecostroom is flink goedkoper geworden. Via de vergelijker vergelijk je gauw en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Liessel”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Liessel:

 1. Eneco
 2. HVC
 3. Qurrent

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Liessel waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Met zo’n dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Men spreekt dan over piekuren (meestal is dit van 7:00 tot 21:00) een een prijs voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw energie tijdens daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Onze tip is: ga voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Overigens ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Bekijk direct de aanbieder RENDO Netwerken.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Liessel? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Wil jij de zekerheid van het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Een stukje waarborg en vastigheid. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de plaats Liessel zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en contractuele verplichtingen aangepast worden. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet content met jullie huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieaanbieders geven jouw interessante welkomstacties. Per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik al switchen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €265

 1. Controleer wanneer jouw contract afloopt.
 2. Check energieprijzen op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. Je nieuwgekozen energieaanbieder is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Liessel zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Noord-Brabant. Aan het einde van het jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Bekijk eens het volgende stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Galder.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet meteen de meest betaalbare stroom maatschappij gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Aanwijzing: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Liessel


Stap over naar de goedkoopste energie in Liessel

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Liessel (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Noord-Brabant)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Verschillende contracten
Fikse aanbieding

logo essent

Essent

Ook alleen stroom
Vaste & variabele prijzen
Goede aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verschillende contracten
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Goede klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo current

Qurrent

Groene energie
Nette klantenservice
Mooie welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Vriendelijke service
Goede welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
1 jarig contract
Interessante acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Snel af te sluiten
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Verschillende contracten
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Vaste prijs stroom
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Persoonlijk advies
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Liessel

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de energierekening. Het gas wordt doorgaans gebruikt om ons huis te verwarmen, voor een lekker warm bad en om het fornuis te gebruiken. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Liessel? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan bekijk jij in luttele seconden de meest goedkope gasmaatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, maar ook de aanbiedingen en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Kies de postcode, huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de laagste gastarieven uit de regio (Deurne). Een passende gasmaatschappij ontdekt? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Stap over binnen een paar minuten, en pak die welkomstbonus! Start nu ook met Energie vergelijken Vorstenbosch.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Deurne.