Energie vergelijken Galder Vergelijk energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Galder? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Erkende organisaties zijn stroommaatschappijen als bijvoorbeeld UnitedConsumers en Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Galder? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Daarna kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een altijd opzegbaar contract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere aanbieder tref je de energiekosten per jaar en de optionele cashback-korting. Advies nodig? Op deze pagina check je praktische info over stroom, gas en licht in Galder.

Alle aanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €191

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Of toch niet? De energiemarkt werkt net wat anders. Sterker nog: lange verbintenissen zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Galder? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Oxxio .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Totaal
1 jaar Oxxio €160 €13,33 €1.540,30
3 jaar Oxxio €400 €11,11 €1.660,30
5 jaar Oxxio €0 €0 €1.780,30

Bij langlopende contracten liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het belangrijkste pluspunt is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. Dat is vaak niet het geval. Met deze pagina vergelijk je supersnel en gemakkelijk de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Galder”. Tip: filter nu ook op energie afkomstig van een windturbine of zonnepanelen. Of filter op in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Galder:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. Pure Energie

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Galder waar energie geleverd wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Bij de dubbele meters kun je kiezen voor 2 tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en met feestdagen). Welk soort tarief het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan de koeling en de standby-standen. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Dit vergt dus een hele andere planning. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Bovendien ben je met het enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij NLE.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Galder? Dan is er de opties voor een vast of variabel tarief. Maar wat zijn de verschillen? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan profiteer je hier niet van. In Galder is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers bieden je formidabele welkomstaanbiedingen. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van een kleine maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €149

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Filter de beste en lucratiefste energie-leverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jouw toekomstige energieaanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Galder zonnepanelen op jullie huis? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Noord-Brabant. Per jaar wordt je hierin tegemoetgekomen. De benaming hiervoor is salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Appingedam.

 1. Maak een begroting van het verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Wek je meer op dan je verbruikt? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de meest aantrekkelijke energiemaatschappij voor jouw situatie. Aanwijzing: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Galder


Profiteer van de goedkoopste energie in Galder

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Galder (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Geef de locatie van de woning door (Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Vaste of juist variabele prijzen?
7. Kies de goedkoopste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
1 jaar vast of variabel
Goede welkomstcadeaus

logo essent

Essent

VerbruiksManager
Snel overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ga voor groen
Goede service
Flinke welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Snel overstappen
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
1 jaar vast of variabel
Sublieme kortingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Termijnbedrag wijzigen
Hoge aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Duidelijke voorwaarden
Scherpe welkomstpremie

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Simpele voorwaarden
Hoge welkomstcadeaus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Vaste prijs gas
Goede aanbieding

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Goede klantenservice
Aanzienlijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
3 jaar vast of variabel
Mooie aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Galder

Het verbruik van gas beslaat het grootste gedeelte van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Galder? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij binnen mum van tijd de meest betaalbare maatschappij. Via onze tool vind je actuele gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Direct alle gasprijzen vergelijken? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw situatie (Alphen-Chaam). Een voordelige leverancier kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In deze periode mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Overasselt.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en regel de overstap online in de gemeente Alphen-Chaam.