Energie vergelijken Lijnden Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Lijnden? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Vertrouwde namen zijn stroommaatschappijen zoals E.ON of Oxxio. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Lijnden? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is bijzonder eenvoudig. Vul jouw postcode + huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de gewenste meter (dubbele- of enkele meter). Verder kies je de looptijd van de verbintenis (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Aansluitend ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie zie je de energiekosten per jaar en de optionele welkomstbonus. Is het onbekend voor jou? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle details over stroom, gas en licht in Lijnden.

Alle energieaanbieders

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Snel online overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €226

Bespaar direct op jouw stroom & gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Pak deze kans en stap over.

Wat is de beste looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt voor de hand liggend: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt krijg je een hogere korting. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Lijnden? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Vattenfall .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Korting Premie/maand Totaal
1 jaar Vattenfall €180 €15,00 €1.566,65
3 jaar Vattenfall €230 €6,39 €1.686,65
5 jaar Vattenfall €0 €0 €1.806,65

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. De manier waarop dit wordt opgewerkt is eeuwigdurend. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Vaak wordt beweerd dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van de vergelijker vergelijk je vlot en gemakkelijk aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Lijnden”. Tip: filter nu ook op stroom van windmolens of zonnepanelen. Of filter op alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Lijnden:

 1. De Vastelastenbond
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elke woning in Lijnden met toegang tot energie beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het meest geschikt is, verschilt per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief interessant. Neem dit in acht: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Denk maar aan computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan mag de wasdroger alleen ’s nachts draaien. Dit vergt dus een hele andere planning. Het levert ook nog eens weinig op. Daarom ons advies: het enkeltarief is eenvoudiger! Geld besparen door het dubbeltarief valt tegen. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer. Ga aan de slag met energie van Allure Energie.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Lijnden? Dan is er de opties voor vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En welk type tarief past bij mij? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan veranderen de tarieven nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Lijnden is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Kies jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en contractuele verplichtingen veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen is lastig te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Niet te spreken over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de energienota aan de hoge kant? Wellicht kun je de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen en overstappen. En dat kan flink geld besparen. Energieaanbieders bieden vaak speciale welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik veranderen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €170

 1. Bekijk hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Filter de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Lijnden zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elke 12 maanden zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Garderen.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt nu de meest voordelige energiemaatschappij voor jouw woning en verbruik. Aanwijzing: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies een overstapmoment. Interessant: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Lijnden


Profiteer van de goedkoopste energie in Lijnden

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Ontdek nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Lijnden (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Holland)
2. Begroot jouw maandelijkse verbruik (gas en stroom).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Goede medewerkers
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Levert ketels
Aangename service
Fikse aanbieding

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Goede klantenservice
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Vriendelijke service
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Nette klantenservice
Scherpe aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
2 jarig contract
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Gemakkelijk oversluiten
Interessante acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Hulp bij overstappen
Fikse aanbiedingen

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Variabele gasprijzen
Sublieme kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Overstapservice
Hoge aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Warmtepompen
Duidelijke voorwaarden
Hoge welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Lijnden

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Gas wordt vooral gebruikt om ons huis te verwarmen, voor het verwarmen van water en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Lijnden? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je binnen no-time de voordeligste gasleverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en vind de laagste gasprijzen voor jouw situatie (Haarlemmermeer). Een voordelige gasmaatschappij kunnen vinden? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Vredenheim.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en regel de overstap online in de gemeente Haarlemmermeer.