Energie vergelijken Linschoten Vergelijk energiemaatschappijen en krijg kortingen tot wel €244


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Linschoten? De keuze is vandaag de dag erg groot. Toonaangevende partijen zijn stroomleveranciers als Energieflex en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Linschoten? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens selecteer je jouw ideale looptijd van het contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Daarna vind je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Van elke maatschappij vind je de kosten op jaarbasis en de beschikbare korting. Wil je aanvullende informatie? Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je alle info over gas, stroom en licht in Linschoten.

Alle organisaties

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Lagere prijzen voor energie

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar eenvoudig €267

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat wil toch iedereen? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract meteen vastzetten voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: energiecontracten met een lange looptijd hebben hogere prijzen i.v.m. contracten die je vastzet voor de korte termijn. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Linschoten? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Green Choice.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Green Choice €240 €20 €1.566,95
3 jaar Green Choice €290 €8,06 €1.686,95
5 jaar Green Choice €0 €0 €1.806,95

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met de vergelijker vergelijk je gauw en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Linschoten”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Populaire groene energie in Linschoten:

 1. Energiedirect.nl
 2. Engie
 3. UnitedConsumers

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Linschoten met toegang tot energie is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Met zo’n enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welke optie voor jou resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Consumeer jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Goed om te weten: het vergt heel wat om energie met name in de daluren te gebruiken. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Onder andere de vrieskist of WIFI. En wil je meer doen in de daluren? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Daarom ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Check alle details over E.ON.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Linschoten? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de plaats Linschoten is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en leveringsvoorwaarden aangepast worden. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, vaak is dat in januari en in juli. De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De tarieven en prijsverandering kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Betaal je teveel voor stroom en gas? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers hanteren fantastische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik oversluiten?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Eerder opzeggen kan wel, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete wisselt, maar is al snel €178

 1. Achterhaal of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste energie-aanbieder.
 4. Geeft direct je voorkeur aan voor een contracttype.
 5. Vervolgen heb je nog 14 dagen bedenktijd.
 6. Jullie toekomstige aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Linschoten zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Utrecht. Per jaar vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Garyp.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Deze situatie duidt op overcapaciteit van energie.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Voer daar 0 Kwh in.
 3. Je ziet meteen de meest aantrekkelijke energieleverancier voor jou. Noemenswaardig: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Kies een overstapmoment. Advies: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Linschoten


Zo vind je de goedkoopste energie in Linschoten

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort verhuizen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Linschoten (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Geef aan of je uitsluitend groene energie wil vergelijken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Ga voor de voordeligste energieleverancier en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Online account
Goede welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Ook zakelijk
Vriendelijke service
Flinke aanbieding

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Sinds 2005
3 jaar vast of variabel
Hoge welkomstcadeaus

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
Snel af te sluiten
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Eenvoudig afsluiten
Fikse aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Goede support
Flexibele of vaste prijs
Mooie welkomstcadeaus

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Maandelijks bijstellen
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Persoonlijke service
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Puur Zeeuws Groen
Hulp bij overstappen
Flinke aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Simpele voorwaarden
Flinke welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Linschoten

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om onze woningen op te warmen, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Linschoten? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste aanbieder. Via onze tool doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en verbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen uit de regio (Montfoort). Een geschikte leverancier aangetroffen? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit vergt verder geen kennis. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Vroomshoop.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Montfoort.