Energie vergelijken Maasland Vergelijk de energieaanbieders en krijg een korting tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en gauw energieprijzen vergelijken in Maasland? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk maar aan stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Essent of Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Maasland? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Geef je postcode en huisnummer door, begroot jouw totale verbruik (kWh stroom en m3 gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Aansluitend vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker check je de prijs per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Alles weten over contracten en tarieven? Op deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Maasland.

Alle energieaanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Makkelijk overstappen

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar meteen €238

Een laag tarief voor gas en stroom Een goedkoop energiecontract afsluiten. Ook voor jou interessant? Check op deze pagina alle details.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Bijvoorbeeld voor 1, 3 of 5 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. En wanneer je lang bij 1 maatschappij blijft ontvang je een leuke korting. Of toch niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Maasland? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (op basis van gemiddeld gezin)

Duur Aanbieder Korting Premie/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €170 €14,17 €1.569,60
3 jaar Budget Energie €180 €5,00 €1.689,60
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.809,60

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Dit maakt de jaarcontracten aantrekkelijk geprijsd. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Is groene energie automatisch duurder dan grijze?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Denk aan water, wind en zon. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Via deze website vergelijk je rap en eenvoudig de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “100% duurzame energieleveranciers Maasland”. Je kunt ook filteren op energie opgewekt door windmolens of zonnepanelen. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Voorbeelden van groene energie in Maasland:

 1. Allure Energie
 2. HVC
 3. Vrijopnaam

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elk gebouw in Maasland waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt enorm per situatie.

Gebruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is soms best moeilijk om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: selecteer het enkeltarief. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Noordelijk Lokaal Duurzaam.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Maasland? Dan heb je de keuze tussen variabele of vaste tarieven. Wat is nu precies het verschil? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan veranderen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In en rondom Maasland zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan zou het zomaar kunnen zijn dat tarieven voor stroom en leveringsvoorwaarden wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is doorgaan lastig te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energie aanbieder? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk het oude energiecontract opzeggen + overstappen. En de besparing is niet mals. Energieleveranciers hebben gewoonlijk verrassende welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Overstappen is mogelijk, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €185

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Filter de beste en betaalbaarste leverancier.
 4. Het voorstel van het contract komt jouw kant op.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. De aankomende aanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Het nieuwe contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Maasland zonnepanelen op jouw woning? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Zuid-Holland. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. We spreken dan over salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Goor.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet nu de meest aantrekkelijke stroomleverancier voor jouw situatie. Advies: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Maasland


Ontdek de goedkoopste energie in Maasland

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Kies nu meteen de goedkoopste stroom in Maasland (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Geef de locatie van de woning door (Zuid-Holland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Selecteer of je gebruik wil maken van groene stroom.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaststaande prijzen, of juist flexibel?
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstbonus

logo essent

Essent

Levert ketels
Direct overstappen
Interessante acties

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Sympatieke service
Mooie aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Anna (hulp-app)
Vaste prijs stroom
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Aangename service
Flinke welkomstkorting

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Online account
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
3 jarig contract
Mooie welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Vriendelijke service
Fikse aanbieding

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verbruik aanpassen
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Online verbruik inzien
Aanzienlijke kortingen

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Goedkoop groen
Termijnbedrag wijzigen
Mooie aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Maasland

Het verbruikte gas beslaat het grootste gedeelte van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Maasland? Door de gas-vergelijker tool in te vullen vind je zonder problemen de meest voordelige maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl staat een overzicht van alle gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstpremies. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en ontdek de goedkoopste gastarievenvoor jouw situatie (Midden-Delfland). Een voordelige gasmaatschappij kunnen vinden? Start vandaag nog met besparen! Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Waar wacht je op? Stap meteen over, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Weerselo.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en regel de overstap online in de gemeente Midden-Delfland.