Energie vergelijken Marle Check alle energiemaatschappijen en bespaar maar liefst €234


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Marle? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn stroomaanbieders zoals Allure Energie of Innova Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Marle? Vergelijk energieprijzen voor jouw thuis. Hoe dat werkt? Het is een fluitje van een cent. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Daarna ontdek je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per organisatie zie je de prijs per jaar en de hoogte van de cashback-korting. Advies nodig? Hier vind je rijke informatie over gas, stroom en licht in Marle.

Alle aanbieders

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar vandaag nog €227

De goedkoopste stroom en gas Minder betalen voor je energie. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract direct vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Ja toch? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Let nu goed op: langetermijncontracten zijn gepeperder dan een kortlopend contract. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Marle? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Zie ook het onderstaande voorbeeld van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Eneco €120 €10 €1.570,85
3 jaar Eneco €110 €3,06 €1.690,85
5 jaar Eneco €0 €0 €1.810,85

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Welke maatschappij levert betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grootste voordeel is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Doorgaans heeft men het idee dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Op basis van de vergelijker vergelijk je razendsnel en eenvoudig groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Marle”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of zoek expliciet naar groene energie uit NL.

Voorbeelden van groene energie in Marle:

 1. Eneco
 2. Essent
 3. Pure Energie

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Marle waar energie geleverd wordt beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? In het geval van een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Bij de dubbele meters kunnen de tarieven worden uitgesplitst. Een prijs voor piekuren (start vanaf 7 uur tot 9 uur in de avond) en een tarief voor de daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, in de weekenden en met bijv. kerst). Welk tarief voor jullie het meest geschikt is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Echter, let goed op: het valt soms tegen om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Onze tip is: selecteer het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel vrijer. Meer info? Bekijk details van leveranciers als E.ON.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Marle? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan fluctueren de tarieven tijdens het contract niet. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Marle zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan sluiten wij niet uit dat energietarieven en andere afspraken wisselen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De tarieven en prijsverandering zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan flink geld besparen. Aanbieders geven jouw verrassende welkomstaanbiedingen. Maar wanneer kan ik overstappen? Maar hoe werkt dat precies? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik veranderen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €265

 1. Bekijk wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Spot de beste en goedkoopste leverancier.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jouw nieuwe leverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Marle zonnepanelen tot je beschikking? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Is er een contractjaar verstreken, dan compenseren ze je hiervoor. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Groesbeek.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit getal negatief? Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ontdekt eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Belangrijk: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Marle


Stap over naar de goedkoopste energie in Marle

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu razendsnel de goedkoopste stroom in Marle (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Geef de locatie van de woning door (Overijssel)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Bekijk de zoekresultaten en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Hulp bij overstappen
Prominente kortingen

logo essent

Essent

Jaren actief
Contract wijzigen
Flinke welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Verbruik aanpassen
Mooie welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Goede klantenservice
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Maandelijks bijstellen
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene energie
Behulpzame service
Interessante acties

logo green choice

Green Choice

Ook biomassa
Behulpzame service
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Goede medewerkers
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Sympatieke service
Flinke welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Snel oversluiten
Hoge welkomstbonus

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
3 jaar vast of variabel
Hoge aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Betalen in termijnen
Prominente acties


Prijzen gas vergelijken in Marle

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening die op de mat valt. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Marle? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan ontdek je binnen no-time de meest goedkope aanbieder. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de laagste gastarieven voor jouw situatie (Olst-Wijhe). Een geschikte gasmaatschappij gezien? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium kun je nog van het contract af. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Westdorpe.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Olst-Wijhe.