Energie vergelijken Groesbeek Check alle energiemaatschappijen en ontvang een voordeel tot €261


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en snel energieprijzen vergelijken in Groesbeek? De keuze is vandaag de dag erg groot. Bekende namen zijn stroommaatschappijen als Eneco of Huismerk Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Groesbeek? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw situatie. Hoe doe ik dit? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens bepaal je de looptijd van de overeenkomst (bijvoorbeeld 1 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je het gewenste energietarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Hierna tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder vergelijk je de kosten op jaarbasis en de hoogte van de welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Op deze pagina ontdek je rijke informatie over stroom, gas en licht in Groesbeek.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar eenvoudig €228

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat laat jij toch niet liggen? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract direct voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als loyale klant kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Nu moet je opletten: lange verbintenissen zijn duurder dan kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Groesbeek? Selecteer dan een 1-jarig contract. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Engie.

Waarom korte contracten goedkoper zijn (gemiddeld gezin)

Duur Leverancier Premie Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €130 €10,83 €1.544,65
3 jaar Engie €310 €8,61 €1.664,65
5 jaar Engie €0 €0 €1.784,65

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij een 1-jarig contract ontvang je elke 12 maanden weer een bonus. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. En dat draagt bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Via deze website vergelijk je razendsnel en vloeiend de populaire groene stroom leveranciers. Klik het vakje “alleen duurzame energieleveranciers Groesbeek”. Tip: filter nu ook op energie opgewekt door zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Groesbeek:

 1. Budget Energie
 2. Fenor
 3. Oxxio

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Groesbeek waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Werk jij met een enkele meter? Dan heb je te maken met 1 tarief. In het geval van een dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een goedkoper tarief in daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, voor 7 uur ’s ochtends en met feestdagen). Welke optie voor jou het beste is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw energie op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Goed om te weten: het is een hele klus om energie met name in de daluren te gebruiken. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk aan computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Ga aan de slag met energie van Vandebron.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Groesbeek? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. In de plaats Groesbeek is het vaste energietarief erg populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, in Januari en in Juli. Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De prijsontwikkeling is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie actuele energieleverancier? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Leveranciers geven namelijk gigantische welkomstpremies. Per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je bent vrij om op te zeggen, het kost niks. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €299

 1. Bekijk wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en betaalbaarste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie nieuwe leverancier regelt de overstap.
 7. Het kersverse contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Groesbeek zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Gelderland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. We spreken dan over salderen. Zeker als je zonnepanelen hebt is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Benthuizen.

 1. Schat het netto verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Is dit getal negatief? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt eenvoudig de meest voordelige stroom maatschappij die past bij jouw situatie. Advies: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Doorslaggevend: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Groesbeek


Overstappen naar de goedkoopste energie in Groesbeek

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Vind nu razendsnel de goedkoopste stroom in Groesbeek (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is een fluitje van een cent:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Gelderland)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Nette klantenservice
Scherpe welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Nette klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Goede service
Hoge welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbieding

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede klantenservice
Goede welkomstcadeaus

logo current

Qurrent

Stichting DOEN
Charmante service
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Snel af te sluiten
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Simpele voorwaarden
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

97% tevredenheid
Overstapservice
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Inzicht in je verbruik
Scherpe aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Slim wonen tips
3 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Tussentijds aanpassen
Mooie welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Groesbeek

Het verbruik van gas bepaalt deels de factuur van de energiemaatschappij. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, om water op te warmen en koken op een fornuis. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Groesbeek? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan bekijk jij binnen no-time de aantrekkelijkste maatschappij. Met behulp van deze site kun je alle gasprijzen bekijken, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer je postcode + huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gastarieven voor jouw verbruik (Groesbeek). Een voordelige maatschappij aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij nog annuleren of aanpassingen doen. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Rhenoy.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en stap online over in de gemeente Groesbeek.