Energie vergelijken Megen Vergelijk alle energieleveranciers en krijg een korting tot €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en vlug energieprijzen vergelijken in Megen? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Je hebt vast gehoord van leveranciers van stroom als Vandebron of NLE. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Megen? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Het is bijzonder eenvoudig. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of een altijd opzegbaar contract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vergelijk je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Van iedere maatschappij zie je de prijs per jaar en de aantrekkelijke korting. Advies nodig? Op deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Megen.

Alle energieaanbieders

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Voordeel op de energierekening

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €273

Een laag tarief voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Bekijk direct meer informatie

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract direct voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Wanneer je langere tijd klant wordt is de kortingsactie nog gunstiger. Is dat zo? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortlopend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Megen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Engie .

Een voorbeeld (van een doorsnee-gezin)

Duur Leverancier Bonus Korting/maand Kostenplaatje
1 jaar Engie €150 €12,50 €1.571,75
3 jaar Engie €290 €8,06 €1.691,75
5 jaar Engie €0 €0 €1.811,75

Naarmate de contractperiode toeneemt daalt het tarief voor gas en stroom. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het grote positieve aspect is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. Zo blijven we samen zuinig op onze aardbol. Veel mensen denken dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met deze website vergelijk je snel & zonder problemen leveranciers van groene stroom in jouw regio. Activeer hiervoor de filter “100% duurzame energieleveranciers Megen”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom opgewekt door wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar in eigen land opgewekte groene energie.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Megen:

 1. Eneco
 2. Huismerk Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Megen met een energieaansluiting beschikt over een dubbele- of enkele meter. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in de weekenden en reguliere feestdagen). Welke type tarief de laagste prijs geeft is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Consumeer je relatief veel van jouw energie in de daluren? Pas dan loont het dubbeltarief. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou de koelkast of vriezer. En wil je de daluren optimaal benutten? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de winst is minimaal. Ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met dubbeltarief is gewoon lastig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer. Check alle details over Pure Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Megen? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Voor welk prijstype moet ik kiezen? Het gros van de woningen gebruikt het vaste energietarief. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet zolang het contract nog loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Dalen de tarieven tussentijds? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de plaats Megen is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Dit gebeurd meermaals per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is niet gemakkelijk te voorspellen. Dit kan in meerdere periodes plaatsvinden,

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw huidige energie aanbieder? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Doorgaans kun jij je actuele energiecontract opzeggen en direct overstappen. Overstappen loont. Energieaanbieders hebben gewoonlijk fantastische welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Welke stappen moet ik hiervoor nemen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar resulteert in een (aanzienlijke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €218

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en voordeligste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Je mag het aanbod nog 14 dagen in overweging nemen.
 6. Jullie aankomende aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. De vernieuwde prijsafspraak wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Megen zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan kun je stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Iedere 12 maanden heb je dan recht op een compensatie. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is een vergelijking van energieprijzen een must. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Zoek ook naar de goedkoopste gas en stroom in Haalderen.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je checkt meteen de meest goedkope maatschappij voor jou. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Hint: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Megen


Stap over naar de goedkoopste energie in Megen

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of staat er een verhuizing op stapel en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Megen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Noord-Brabant)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Het vaste tarief wordt het meest gekozen.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Vaste prijs gas
Mooie welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Variabele gasprijzen
Fikse welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Vriendelijke service
Goede welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
2 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo oxxio

Oxxio

Modelcontract
Sympatieke service
Scherpe welkomstbonus

logo current

Qurrent

Windtegoed
Snel oversluiten
Fikse welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

100% groen
Behulpzame service
Interessante kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Flexibele stroomprijs
Hoge welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Verschillende contracten
Interessante kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Zonne-energie
Snel af te sluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Vriendelijke service
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Overstaphulp
Fikse welkomstpremie


Prijzen gas vergelijken in Megen

Het gas (M3 verbruik) neemt een groot deel in van de energienota. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om te douchen en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Megen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vind je snel & overzichtelijk de meest goedkope maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je alle gasprijzen bekijken, inclusief acties en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jullie adresgegevens in en een begroting van het gasverbruik, en achterhaal de goedkoopste gasprijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Oss). Een goedkope aanbieder ontdekt? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit vergt verder geen kennis. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. Dit doet de nieuwe energie- en gasmaatschappij. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Westknollendam.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Oss.