Energie vergelijken Haalderen Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in een paar seconden energieprijzen vergelijken in Haalderen? Er zijn meer maatschappijen dan ooit. Ongetwijfeld ken je wel stroommaatschappijen zoals Energieflex of Fenor. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Haalderen? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw situatie. Hoe werkt dat vergelijken? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, geef aan wat het verbruik is (stroom en gas) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens bepaal je de looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Aansluitend vind je regelrecht de goedkoopste energie. Van iedere verstrekker zie je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstkorting. Direct meer informatie lezen? Op energieaanbiedingvergelijken.nl lees je praktische info over stroom, gas en licht in Haalderen.

Alle organisaties

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

Check je besparing en sluit online snel over

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €267

Minder betalen voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Stijgt de stroomprijs? Dan heb je daar geen last van. Wanneer je langere tijd klant wordt reken je af tegen nog scherpere tarieven. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: energiecontracten met een lange looptijd zijn prijziger dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Haalderen? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van Eneco .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Premie/maand Totaal
1 jaar Eneco €160 €13,33 €1.545,55
3 jaar Eneco €170 €4,72 €1.665,55
5 jaar Eneco €0 €0 €1.785,55

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene stroom wordt op een duurzame manier opgewekt. Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met deze website vergelijk je razendsnel en vloeiend aanbieders van groene stroom in de buurt. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Haalderen”. Tip: filter nu ook op stroom opgewekt door een windturbine of zonnepanelen. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Haalderen:

 1. De Vastelastenbond
 2. HVC
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Iedere bewoner van Haalderen waar stroom verbruikt wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, tijdens weekenden en nationale feestdagen). Welk tarief resulteert in de laagste energierekening is, wordt bepaald door jouw energieverbruik.

Consumeer jij meer dan 50% van de stroom op daluur momenten? Pas dan loont het dubbeltarief. Vergeet niet: het vergt heel wat om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Veel van je apparaten staan 24 uur per dag aan. Denk maar aan koelapparatuur en routers. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Onze aanbeveling: selecteer het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarnaast ben je met het enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk alles over de maatschappij Eneco.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Haalderen? Dan heb je de keuze tussen flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? De populairste keuze is die van de vaste energietarieven. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wijzigen de tarieven gedurende de contractperiode niet. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan zul jij daar niks van merken. In de plaats Haalderen is het vaste energietarief voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract veranderen. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). De energieprijzen worden omhoog of naar beneden bijgesteld. De prijsontwikkeling kun je lastig aan zien komen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je je bestaande energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Aanbieders van energie en gas geven jouw sublieme welkomstkortingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? En hoe doe ik dat? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Overstappen is mogelijk, maar houd dan rekening met de (verplichte) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €241

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je ontvang een voorstel voor het nieuwe contract.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. De nieuwe leverancier regelt de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Haalderen zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Gelderland. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Misschien vind je dit ook relevant: goedkoopste gas en stroom in Berlicum.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt direct de aantrekkelijkste aanbieder voor jouw woning en verbruik. Cruciaal: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Selecteer een overstapdatum. Goed om te weten: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Haalderen


Stap over naar de goedkoopste energie in Haalderen

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Selecteer nu eenvoudig de goedkoopste stroom in Haalderen (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie doe je met de volgende stappen:

1. Geef door om welke plaats het gaat (Gelderland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Kies voor een enkele meter of dubbele meter.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Flexibele stroomprijs
Flinke welkomstkorting

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede klantenservice
Hoge welkomstcadeaus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Vaste & variabele prijzen
Scherpe aanbieding

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Contract wijzigen
Aanzienlijke kortingen

logo current

Qurrent

Groene stroom
Flexibele stroomprijs
Scherpe welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Eigen zonne-energie
Termijnbedrag wijzigen
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
2 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Ook laadpalen
Eenvoudig afsluiten
Aanzienlijke kortingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

PakDeZon-service
Termijnbedrag wijzigen
Aanzienlijke acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Eenvoudig afsluiten
Mooie welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
2 jarig contract
Fikse welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Haalderen

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, voor de verwarming van het huis, om te douchen en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Haalderen? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan vergelijk je binnen een paar seconden de aantrekkelijkste gasleverancier. Op die pagina zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Kies de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vergelijk de goedkoopste gasprijzen in jouw woonplaats (Lingewaard). Een aantrekkelijke leverancier gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit stelt maar weinig voor. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen dit stadium kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en pak die welkomstbonus! Je treft hier ook uitgebreide info over Energie vergelijken Rilland.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Lingewaard.