Energie vergelijken Melderslo Start met vergelijken en bespaar maar liefst €276


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Melderslo? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Hierbij kun je denken aan aanbieders van stroom als Clean Energy en Pure Energie. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Echter, wie garandeert mij de goedkoopste stroom in Melderslo? Vergelijk de prijzen voor jouw persoonlijke situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Voer je postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Hierna selecteer je de looptijd van het contract (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens vergelijk je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Per organisatie vergelijk je de kosten per 12 maanden en de geldende korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op energieaanbiedingvergelijken.nl tref je uitgebreide informatie over gas, stroom en licht in Melderslo.

Alle energieaanbieders

Alle grote maatschappijen onder elkaar

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €198

De goedkoopste stroom en gas De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract direct ondertekenen voor een langdurige periode. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan is de kortingsactie nog gunstiger. Of juist niet? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Melderslo? Kies dan bij voorkeur voor een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van Delta .

Een voorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Leverancier Premie Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Delta €170 €14,17 €1.571,85
3 jaar Delta €310 €8,61 €1.691,85
5 jaar Delta €0 €0 €1.811,85

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Waar vind ik betaalbare groene energie?

Groene energie heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die onuitputtelijk zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het grote positieve aspect is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom erg kostbaar is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via de vergelijker vergelijk je snel & probleemloos de verschillende aanbieders van groene stroom. Klik het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Melderslo”. Tip: filter nu ook op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of ga voor alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Melderslo:

 1. Anode Energie
 2. HVC
 3. Pure Energie

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk gebouw in Melderslo die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is precies het verschil? In het geval van een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, in het weekend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke type tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik jij een belangrijk deel van jouw stroom tijdens deze daluren? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Wij adviseren daarom: kies voor het enkeltarief. De energierekening verlagen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Ga aan de slag met energie van Qwint.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Melderslo? Maak dan eerst een keuze uit vaststaande en flexibele prijzen. Waarin verschillen deze van elkaar? En welk type tarief past bij mij? De populairste keuze is die van het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Melderslo zijn de vaste energietarieven zeer zeker geschikt.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden opnieuw bepaald worden. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. Deze prijsaanpassing is niet gemakkelijk te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet content met jullie aanbieder van gas en licht? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Dan kun je mogelijk jouw huidige energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Energieleveranciers kunnen een aanbod doen met reusachtige welkomst vergoedingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik wisselen?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Dan heb je waarschijnlijk een opzegtermijn van 30 dagen. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Voortijdig switchen kan, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. Deze boete wisselt, maar is al snel €207

 1. Check of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Bekijk de actuele energietarieven op basis van jouw situatie.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Jullie toekomstige leverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De nieuwe verbintenis zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen en zonnepanelen: hoe gaat dat in z'n werk?

In Melderslo zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Houd je elke maand stroom over? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Limburg. Elke 12 maanden compenseren ze je hiervoor. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het verstandig per jaar de tarieven te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Haarle.

 1. Maak een begroting van het verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Dit kan een negatief getal zijn. Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Voer in het vakje ‘stroom’ je feitelijke verbruik in. Was er sprake van een netto negatief verbruik? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je vindt nu de voordeligste energiemaatschappij die past bij jouw situatie. Advies: Het terugleververgoeding beleid kan per leverancier verschillen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Melderslo


Stap over naar de goedkoopste energie in Melderslo

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Kies nu probleemloos de goedkoopste stroom in Melderslo (en gas). Energie vergelijken en oversluiten kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Simpele voorwaarden
Mooie welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Flexibele of vaste prijs
Flinke aanbieding

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Goede medewerkers
Fikse welkomstpremie

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Simpele voorwaarden
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Altijd groene stroom
Duidelijke voorwaarden
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Slimme meter
Verschillende contracten
Prominente acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Snel overstappen
Goede welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Gecompenseerd gas
3 jaar vast of variabel
Aanzienlijke acties

logo engie

Engie

ENGIE app
Persoonlijke service
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Altijd duurzaam
Direct overstappen
Hoge welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
3 jaar vast of variabel
Sublieme acties

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Contract wijzigen
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Melderslo

Het verbruikte gas heeft een groot aandeel in de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt om onze woningen op te warmen, voor warm water en koken op een fornuis. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Melderslo? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan check je eenvoudig de meest voordelige maatschappij. Op energieaanbiedingvergelijken.nl vind je actuele gasprijzen, inclusief acties en welkomstcadeaus. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Vul jouw postcode en het geschatte verbruik per jaar in, en check de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Horst aan de Maas). Een voordelige partij kunnen vinden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit is niet moeilijk. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen dit stadium mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Nu ook online: Energie vergelijken Westwoud.

Duurzame energie vergelijken Check de beste aanbieders van stroom en gas en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Horst aan de Maas.