Energie vergelijken Merselo Start met vergelijken en bespaar wel €248


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Makkelijk en razendsnel energieprijzen vergelijken in Merselo? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Clean Energy en Greenchoice. En er komen steeds meer aanbieders bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Merselo? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe gaat dat? Het is zo gepiept. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (een dubbele of enkele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of maandelijkse opzegbare energie) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Vervolgens check je ogenblikkelijk de goedkoopste energie. Per maatschappij vind je de prijs per jaar en de eventuele. welkomstpremie. Is het nieuw voor jou? Hier blader je door handige info over gas, stroom en licht in Merselo.

Alle maatschappijen

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Snel overstappen van aanbieder

In een paar minuten overstappen naar een andere aanbieder

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar vandaag nog €219

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Dat wil toch iedereen? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Wanneer je langere tijd klant wordt ontvang je een leuke korting. Of juist niet? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nee, het wordt nog mooier: langdurige overeenkomsten hebben hogere prijzen i.v.m. kortlopende contracten. Geef jij de voorkeur aan een goedkoop energiecontract in Merselo? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Duur Maatschappij Korting Korting/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €110 €9,17 €1.572,30
3 jaar EnergieFlex €400 €11,11 €1.692,30
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.812,30

Bij een contract van bijv. 5 jaar betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Zo draag jij ook bij aan een schoner milieu. De meeste mensen hebben het idee dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Via deze website vergelijk je rap en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Klik wel even op het vakje met: “uitsluitend duurzame energieleveranciers Merselo”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Merselo:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Powerpeers

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Iedere bewoner van Merselo die energie verbruikt heeft een enkele of dubbele meter. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij een enkele meter is er 1 tarief voor alle stroom. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. We onderscheiden de piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) en een lager tarief in de daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en met feestdagen). Welk soort tarief het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan 50% van de energie in de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het valt soms tegen om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je moet dus continu nadenken over de planning. En je wint hooguit een paar tientjes. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Overigens ben je met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Endinet Groep.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Merselo? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Waarin verschillen deze van elkaar? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen tijdens het contract niet. Dit zorgt voor een zorgeloze periode. Dalen de tarieven tussentijds? Dan dalen de prijzen voor jouw contract niet. In de omgeving Merselo zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, direct in januari, en halverwege in juli. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. Deze prijsaanpassing kun je lastig aan zien komen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw actuele energieleverancier? Vind je de energienota aan de hoge kant? Dan kun je mogelijk je bestaande energiecontract opzeggen en snel overstappen. En de besparing is niet mals. Energiemaatschappijen geven namelijk formidabele welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overstappen?
Heb je een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van meerdere weken. Opzeggen is dan altijd gratis. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Eerder opzeggen kan wel, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €196

 1. Check wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Filter de beste en betaalbaarste stroomleverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Je nieuwgekozen energiemaatschappij zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. Deze aankomende overeenkomst zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen met zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Merselo zonnepanelen laten plaatsen? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Genereer je meer stroom dan jullie verbruiken? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Limburg. Per jaar krijg je hier een vergoeding voor. De benaming hiervoor is salderen. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Haghorst.

 1. Schat het netto verbruik (verbruikte energie minus zelf opgewekte energie). Is dit een getal in de min? Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ziet in een oogopslag de meest betaalbare energieaanbieder voor jou. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Bepaal de geschikte overstapdatum. Cruciaal: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Merselo


Stap over naar de goedkoopste energie in Merselo

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Bekijk nu zonder moeite de goedkoopste stroom in Merselo (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Voer je woonplaats in (of postcode + huisnr in Limburg)
2. Vul het geschatte gas en stroomverbruik in (kwh & M3).
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Kies optioneel of je groene stroom wenst te ontvangen.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. Dit is vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel energiebronnen
Inzicht in je verbruik
Hoge welkomstpremie

logo essent

Essent

Populaire aanbieder
Behulpzame service
Prominente acties

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Meerdere contracten
Concurrerende kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
Gemakkelijk oversluiten
Hoge welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie-app
2 jarig contract
Fikse aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Vaste prijs stroom
Hoge welkomstcadeaus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Eenvoudig afsluiten
Prominente acties

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Goede medewerkers
Interessante acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Goede service
Mooie welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste & variabele prijzen
Concurrerende acties

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
Behulpzame service
Scherpe welkomstkorting

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Contract wijzigen
Scherpe aanbieding


Prijzen gas vergelijken in Merselo

Gasverbruik neemt een groot deel in van de maandelijkse energierekening. Wat voor functie heeft gas? Wel, voor de verwarming van het huis, voor warm water en om te koken. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Merselo? Met behulp van onze gas-vergelijker zoek jij zonder problemen de meest goedkope leverancier. Via de vergelijker staat een overzicht van alle gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat je voor gas kwijt bent? Voer jullie adresgegevens in en het geschatte jaarverbruik in, en vind de gunstigste gas-prijzen voor jouw woning (Venray). Een interessante aanbieder gevonden? Zet dan de overstap in werking. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft niet zelf op te zeggen. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Daarnaast heb je altijd 14 dagen bedenktijd. Binnen deze 2 weken ben je vrij om er toch van af te zien. Stap nu over in een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Wezuperbrug.

Duurzame energie vergelijken Vind de goedkoopste stroom- en gasleverancier en start met besparen in de gemeente Venray.