Energie vergelijken Wezuperbrug Vergelijk de energieaanbieders en krijg kortingen tot wel €281


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en haastig energieprijzen vergelijken in Wezuperbrug? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel stroom maatschappijen als Anode Energie of Huismerk Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Wezuperbrug? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe werkt dat vergelijken? Eigenlijk is het kinderspel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, geef aan wat het verbruik is (gas plus stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (voor dubbel- of enkel tarief). Hierop volgend selecteer je de looptijd van jouw contract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of een tijdelijk energiecontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierop volgend ontdek je direct de goedkoopste energieleverancier. Van elke organisatie vergelijk je de jaarlijkse kosten en de geldende welkomstbonus. Zoek je wat handig naslagwerk? Via deze pagina ontdek je alle info over gas, stroom en licht in Wezuperbrug.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel online overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar tot wel €205

Een lage stroom- en gasrekening. Besparen op je energierekening. Wie wil dat nou niet? Wij leggen het allemaal voor je uit.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract gelijk voor een langere periode vastzetten. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Sterker nog: contracten voor meerdere jaren hebben hogere prijzen i.v.m. een beperkte contractperiode. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Wezuperbrug? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Zie ook het onderstaande voorbeeld van Essent .

Rekenvoorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Aanbieder Bonus Premie/maand 12 maanden
1 jaar Essent €200 €16,67 €1.620
3 jaar Essent €340 €9,44 €1.740
5 jaar Essent €0 €0 €1.860

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Maar de welkomstbonus compenseert dit. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Waar moet ik zijn voor goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom erg duur is. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Aan de hand van deze website vergelijk je vlot en gemakkelijk alle groene-stroom maatschappijen. Klik wel even op het vakje met: “alleen duurzame energieleveranciers Wezuperbrug”. Daarnaast kun je sorteren op energie van een windturbine of zonnepanelen. Of zoek naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Populaire groene energie in Wezuperbrug:

 1. Budget Energie
 2. HVC
 3. UnitedConsumers

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Wezuperbrug waar energie geleverd wordt heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is precies het verschil? Met zo’n enkele meter wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij een dubbele meter kun je kiezen voor 2 tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een apart tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, in het weekend en reguliere feestdagen). Welk soort tarief het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Gebruik jij een belangrijk deel van jouw energie in de daluren? Dan kan het dubbeltarief uit. Neem dit in acht: het is een hele uitdaging om je energiegebruik te verplaatsen naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Denk maar aan de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de opbrengst is marginaal.Daarom ons advies: kies voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij ben je met een enkeltarief veel meer flexibel. Lees online nu alles over de aanbieder Huismerk Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Wezuperbrug? Dan is er de opties voor een variabel en vast tarief. Maar wat zijn de verschillen? En wat past bij mijn situatie? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Graag informeren we je over de verschillen.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wijzigen de tarieven niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan betaal jij nog steeds hetzelfde tarief. In de regio Wezuperbrug is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen tijdens het contract opnieuw bepaald worden. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, in eind Juli en in begin Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet blij met jouw bedrijf dat stroom en gas levert? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Leveranciers werken met interessante welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik al switchen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Er geldt dan vaak een opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €222

 1. Pluis uit of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken op basis van jouw gegevens.
 3. Kies de beste en goedkoopste energie-leverancier.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. Je nieuwe energieleverancier zegt jouw huidige contract op.
 7. Deze aankomende overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen met zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Wezuperbrug zonnepanelen tot je beschikking? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Deze stroom lever je dan aan het net terug in de provincie Drenthe. Is er een contractjaar verstreken, dan ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een vergelijking van energieprijzen een must. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Rohel.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer het gasverbruik en je postcode + huisnr. in . Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je bekijkt meteen de meest goedkope stroomleverancier voor jouw woning en verbruik. Noemenswaardig: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Kies de datum van overstappen. Goed om te weten: het beste stap je over buiten de zomermaanden.

energie vergelijken Wezuperbrug


Stap over naar de goedkoopste energie in Wezuperbrug

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Vind nu meteen de goedkoopste stroom in Wezuperbrug (en gas). Overstappen na de energievergelijking doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Drenthe)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. De opties zijn vast of variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
Behulpzame service
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Levert ketels
3 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Online verbruik inzien
Scherpe welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Goede service
Hoge aanbiedingen

logo oxxio

Oxxio

Europese windstroom
Goede service
Mooie welkomstkorting

logo current

Qurrent

Slimme meter
Aangename service
Flinke aanbieding

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Aangename service
Verleidelijke acties

logo energie flex

EnergieFlex

Ook zonnepanelen
Contract wijzigen
Goede welkomstbonus

logo engie

Engie

Helemaal groen
Hulp bij overstappen
Mooie aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Groene energie
Vaste prijs stroom
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Persoonlijke service
Aantrekkelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Wezuperbrug

Gasverbruik neemt een groot deel in van de energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor een lekker warm bad en om eten te bereiden. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Wezuperbrug? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je probleemloos de goedkoopste leverancier. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Voer je postcode + huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en vind de gunstigste gas-prijzen uit de regio (Coevorden). Een geschikte aanbieder achterhaald? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Dit stelt maar weinig voor. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je het contract altijd nog ontbinden. Sluit online je contract over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Heerlen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en start met besparen in de gemeente Coevorden.