Energie vergelijken Nieuwdorp Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €293


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Nieuwdorp? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn stroom maatschappijen als bijvoorbeeld Clean Energy en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Nieuwdorp? Vergelijk stroom- en gasprijzen voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is bijzonder eenvoudig. Geef je postcode en huisnummer door, schat jouw verbruik (m3 gas en Kwh stroom) en geef aan welke meter je hebt (dubbele- of enkele meter). Verder selecteer je jouw ideale looptijd van het energiecontract (kies uit o.a. 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Hierna check je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke leverancier vergelijk je de jaarlijkse kosten en de hoogte van de welkomstkorting. Alles weten over contracten en tarieven? Hier ontdek je handige info over gas, stroom en licht in Nieuwdorp.

Alle aanbieders

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gemakkelijk overstappen

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk energie op basis van jouw situatie, en bespaar tot €269

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Ook voor jou interessant? Hieronder vind je alle uitleg.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het klinkt zo logisch: het energiecontract meteen aangaan voor meerdere jaren. Dit kan voor bijv. 1, 2, of 4 jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. En als je lang kant blijft zijn de voordelen nog veel groter. Is dat zo? Het klinkt vreemd, maar energiecontracten werken niet zo. Sterker nog: energiecontracten met een lange looptijd kennen duurdere prijzen in vergelijking met een kortdurend contract. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Nieuwdorp? Sluit dan een zo kort mogelijk contract af. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Een voorbeeld (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Bonus/maand Kostenplaatje
1 jaar Energiedirect.nl €170 €14,17 €1.577,10
3 jaar Energiedirect.nl €400 €11,11 €1.697,10
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.817,10

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstbonus compenseert dit. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Welke aanbieder biedt goedkope groene energie?

Groene energie wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Denk dan aan wind, water en zon. De belangrijkste eigenschap dat er geen uitstoot van CO2 is. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom duurder is dan grijze energie. De prijzen zijn gelukkig flink gedaald. Met behulp van deze pagina vergelijk je vlot en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “alleen duurzame energieleveranciers Nieuwdorp”. Optioneel kun je zelfs filteren op stroom van zonnepanelen of juist windmolens. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar enkel groene stroom uit Nederland.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuwdorp:

 1. Allure Energie
 2. Engie
 3. NLE

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elk huis in Nieuwdorp die energie verbruikt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Heb je een enkele meter? Dan wordt het verbruik afgerekend tegen 1 tarief. Bij de dubbele meters heb je te maken met 2 tarieven. Een prijs voor piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (tijdens de nachtelijke uurtjes, vroeg in de ochtend en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welke van deze opties het voordeligst is, is te berekenen aan de hand van je verbruik.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vergt heel wat om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Onder andere computers en keukenapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Daarom ons advies: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is gewoon lastig. Voorts is een huishouden met een enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Huismerk Energie.

Neem ik een variabel of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Nieuwdorp? Dan kun je kiezen voor een vast of variabel tarief. Hoe verhouden deze tarieven zich tot elkaar? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaan de prijzen omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In Nieuwdorp is het vaste energietarief zeer zeker geschikt.

Variabel tarief
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden wisselen. Doorgaans vindt dit 2 keer per jaar plaats, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De prijs en tarief-ontwikkelingen kun je lastig aan zien komen. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Energieleveranciers geven namelijk immense welkomstbonussen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van een kleine maand. Opzeggen is dan altijd gratis. Maar heb je gekozen voor een contract met een vaste looptijd? Jij kunt dan niet eenvoudig switchen. Voortijdig switchen kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €153

 1. Controleer wanneer jij mag overstappen.
 2. Check de laagste energieprijzen met jouw persoonlijke-gegevens.
 3. Kies de beste en aantrekkelijkste leverancier.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Jullie nieuwgekozen energiemaatschappij zegt jouw huidige contract op.
 7. Het aankomende contract zal ingaan op het zelfgekozen moment.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Nieuwdorp zonnepanelen op jouw woning? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Aan het einde van het jaar ontvang je daarvoor een vergoeding. Dit principe is ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Bekijk eens het volgende stappenplan. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Hengstdijk.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Dit betekent dat je stroom overhoud.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je ontdekt meteen de meest betaalbare stroomaanbieder voor jou. Goed om te weten: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Doorslaggevend: oversluiten rond de zomermaanden is vaak niet gunstig.

energie vergelijken Nieuwdorp


Profiteer van de goedkoopste energie in Nieuwdorp

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of heb je een nieuwbouwwoning en zoek je een nieuwe stroomleverancier? Bekijk nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Nieuwdorp (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen doe je met de volgende stappen:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je liever een enkel- of dubbeltarief?
4. Geef je voorkeuren m.b.t. groene stroom door.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Steeds duurzamer
Overstaphulp
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
Diverse prijsafspraken
Hoge welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Snel overstappen
Interessante kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Persoonlijk advies
Aanzienlijke acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Online account
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

Slimme meter
Overstapservice
Prominente kortingen

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
Persoonlijke service
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Overstapservice
Scherpe welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
1 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Snel oversluiten
Flinke welkomstbonus

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstbonus

logo budget energie

Budget Energie

Beoordeling: 8.1
Betalen in termijnen
Flinke aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Nieuwdorp

Ons gasverbruik vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we voor de verwarming, om water op te warmen en voor bijv. keukenapparaten. Wat is de goedkoopste gasleverancier in Nieuwdorp? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij direct de voordeligste gasleverancier. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Voer jouw locatie en een begroting van het gasverbruik, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Borsele). Een betaalbare aanbieder kunnen vinden? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en laat die korting voor nieuwe klanten niet liggen. Ook beschikbaar: Energie vergelijken Zandvoort.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Borsele.