Energie vergelijken Hengstdijk Vergelijk de voordeligste energie aanbieders en bespaar tot €259


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en binnen mum van tijd energieprijzen vergelijken in Hengstdijk? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Je hebt vast gehoord van aanbieders van stroom als Budget Energie of HVC. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Hengstdijk? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw individuele situatie. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (stroom plus gas) en geef aan welke meter je hebt (enkele- of dubbele meter). Hierna maak je een keuze voor de looptijd van het energiecontract (dit kan zijn 2 jaren of een tijdelijk energiecontract) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Er is ook een filter voor enkel groene stroom. Hierop volgend tref je binnen een paar seconden de goedkoopste energieleverancier. Per verstrekker vind je de kosten per 12 maanden en de eventuele. welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website ontdek je bruikbare info over stroom, gas en licht in Hengstdijk.

Alle leveranciers

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Gelijk oversluiten

Bekijk je besparing en stap gemakkelijk over

Lagere prijzen voor energie

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar tot wel €257

Een laag tarief voor gas en stroom Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Check op deze pagina alle details.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gewoon voor een aantal jaar vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Kies jij voor een lange termijn contract? Dan reken je af tegen nog scherpere tarieven. Ja toch? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan contracten die je vastzet voor de korte termijn. Direct een goedkoop energiecontract in Hengstdijk? Selecteer dan een 1-jarig contract. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Qurrent .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Bonus Korting/maand Jaarkosten
1 jaar Qurrent €180 €15,00 €1.550,90
3 jaar Qurrent €280 €7,78 €1.670,90
5 jaar Qurrent €0 €0 €1.790,90

Naarmate de contractperiode toeneemt betaal je minder per m3 gas en kWh stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. Bij jaarcontracten heb je ieder jaar opnieuw recht op een nieuwe bonus. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie wordt op een duurzame manier opgewekt. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Bijvoorbeeld zon, wind en water. Het belangrijkste pluspunt is dat er nauwelijks CO2 uitstoot is. En dat draagt bij aan een beter milieu. Veel mensen denken dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Gelukkig is dit vaak niet zo. Met onze tool vergelijk je rap en probleemloos de populaire groene stroom leveranciers. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Hengstdijk”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van wind of de zon. Of zoek naar in eigen land opgewekte groene energie.

Populaire groene energie in Hengstdijk:

 1. Anode Energie
 2. Leon Zeewolde
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Dubbele of enkele meter, wat heb ik?

Elke woning in Hengstdijk met een energieaansluiting heeft de beschikking over enkele of dubbele meters. Wat is het onderscheid tussen de meters? Werk jij met een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Heb je een dubbele meter, dan kun je kiezen voor 2 tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (na 9 uur ’s avonds, tijdens weekenden en tijdens o.a. de paasdagen). Welk soort tarief de laagste prijs geeft is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Houdt dit in gedachten: het vraagt nogal wat planning om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Onder andere de vrieskist of WIFI. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En het levert niet veel op. Wij adviseren daarom: ga voor het enkeltarief. Geld besparen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarnaast ben je met het enkeltarief vrij. Geen verplichte nacht-was. Bekijk direct de aanbieder RENDO Netwerken.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Van plan om over te stappen van energie in Hengstdijk? Dan kun je kiezen voor variabele of vaste tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? Met welke soort tarief ben ik het beste af? Het gros van de woningen gebruikt de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Hengstdijk is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en contractuele verplichtingen fluctueren. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, aan het begin (januari) en halverwege het jaar (juli). Tarieven kunnen omhoog en naar beneden. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. In veel situatie is dit geen geschikte optie.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Niet te spreken over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen + overstappen. Overstappen loont. Maatschappijen bieden vaak verrassende welkomstpremies. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Maar hoe werkt dat precies? We bieden je hier een handig stappenplan.

Kan ik veranderen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van 4 weken. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar dan betaal je een (forse) opzegvergoeding. De hoogte van de boete loopt op tot €263

 1. Check wat de looptijd van het contract is.
 2. Check de laagste energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Filter de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je nieuwgekozen energieleverancier sluit jouw energie netjes over.
 7. Deze fonkelnieuwe overeenkomst gaat in zoals / wanneer jij hebt aangegeven.

Overstappen en zonnepanelen: is dit ingewikkeld?

In Hengstdijk zonnepanelen op je adres actief? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Wek je meer stroom op dan je verbruikt? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden ontvang je een vereffening. We spreken dan over salderen. Voor huishoudens met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Buinerveen.

 1. Bereken je verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je bekijkt eenvoudig de meest aantrekkelijke leverancier die past bij jouw situatie. Tip: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Bepaal je termijnbedrag.
 5. Zoek uit welke ingangsdatum mogelijk is. Cruciaal: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Hengstdijk


Ontdek de goedkoopste energie in Hengstdijk

Is jouw energierekening te hoog? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Zoek nu probleemloos de goedkoopste stroom in Hengstdijk (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het type meter dat van toepassing is (enkel of dubbel).
4. Wil je gebruik maken van groene stroom of niet?
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Aan wat voor prijsstelling wil jij je verbinden? De opties zijn vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook duurzaam
Hulp bij overstappen
Aantrekkelijke kortingen

logo essent

Essent

Levert ketels
Behulpzame service
Hoge welkomstkorting

logo eneco

Eneco

HollandseWind
Aangename service
Prominente kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Groene windstroom
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energiebuddy
Goede service
Aantrekkelijke kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
3 jaar vast of variabel
Flinke welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Meest klantvriendelijk
3 jarig contract
Flinke welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Termijnbedrag wijzigen
Interessante kortingen

logo engie

Engie

ENGIE app
Vaste prijs gas
Goede welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Simpel bestelproces
Direct overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo delta energie

Delta

100% groene stroom
Verbruik aanpassen
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Goede medewerkers
Hoge welkomstkorting


Prijzen gas vergelijken in Hengstdijk

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor een lekker warm bad en koken op een fornuis. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Hengstdijk? Door de gas-vergelijker tool in te vullen zoek jij in minder dan een minuut de voordeligste gasmaatschappij. Via de vergelijker bekijk je de huidige gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Direct alle gasprijzen vergelijken? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte verbruik per jaar in, en vergelijk de gunstigste gas-prijzen voor jouw locatie en gasverbruik (Hulst). Een aantrekkelijke leverancier gezien? Stap dan direct online over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder regelt dit. Een bedenktijd van 10 werkdagen is standaard. Binnen deze 2 weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Sevenum.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Hulst.