Energie vergelijken Nieuwe Pekela Start met vergelijken en ontvang een voordeel tot €251


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gemakkelijk en haastig energieprijzen vergelijken in Nieuwe Pekela? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan leveranciers van stroom als Budget Energie of Leon Zeewolde. En er komen alsmaar nieuwe partijen bij. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Nieuwe Pekela? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw thuis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Eigenlijk is het kinderspel. Vul je locatie in, schat hoeveel je per jaar verbruikt (kWh stroom en m3 gas) en kies het soort meter, (enkele- of dubbele meter). Hierop volgend kies je de ideale looptijd van jouw energiecontract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of een flexibel maandcontract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierop volgend ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Per leverancier tref je wat je per jaar kwijt bent en de eventuele. welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina vind je alle info over gas, stroom en licht in Nieuwe Pekela.

Alle energiemaatschappijen

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Snel overstappen van aanbieder

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Lagere prijzen voor energie

Vergelijk alle tarieven, en bespaar direct €205

De goedkoopste stroom en gas Een goedkoop energiecontract afsluiten. Dat is voor iedereen relevant. Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gelijk afsluiten voor een aantal jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan ontvang je een leuke korting. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Je zult het niet verwachten: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. kortdurende prijsafspraken. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuwe Pekela? Dan kun je het beste kiezen voor een korte looptijd. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Een voorbeeld ter illustratie (gerekend met een gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Bonus/maand Overzicht
1 jaar Budget Energie €190 €15,83 €1.577,20
3 jaar Budget Energie €420 €11,67 €1.697,20
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.817,20

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit is de reden voor de gunstige jaarcontracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap dat de CO2 uitstoot beperkt blijft. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Vaak wordt beweerd dat groene stroom erg duur is. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je supersnel en vloeiend alle groene-stroom maatschappijen. Klik het vakje “100% duurzame energieleveranciers Nieuwe Pekela”. Daarnaast kun je sorteren op stroom afkomstig van zonnepanelen of juist windmolens. Of filter op uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Erkende leveranciers van groene stroom in Nieuwe Pekela:

 1. Clean Energy
 2. Energieflex
 3. Qwint

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke inwoner van Nieuwe Pekela waar stroom wordt gebruikt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Heb je een dubbele meter, dan kunnen er twee prijzen worden gehanteerd. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een afwijkend tarief voor daluren (’s avonds en ’s nachts, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief resulteert in de laagste energierekening is, verschilt per situatie.

Gebruik jij meer dan 50% van jouw energie rond de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Goed om te weten: het is een hele uitdaging om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Neem nou de vrieskist of WIFI. Ga je de uitdaging van daluren besparing aan? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En het levert niet veel op. Ons advies: kies voor het enkeltarief. Besparen met het dubbeltarief valt tegen. Daarbij ben je met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Lees online nu alles over de aanbieder Innova Energie.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Voornemens om van energie over te stappen in Nieuwe Pekela? Maak dan eerst een keuze uit variabele of vaste tarieven. Maar wat zijn de verschillen? Met welke soort tarief ben ik het beste af? In de basis kiezen de meeste mensen voor de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Je hebt hier dus geen omkijken naar. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. Rondom Nieuwe Pekela zijn de vaste energietarieven erg populair.

Variabele tarieven
Ga jij voor het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken worden herberekend. Het is aannemelijk dat dit meerdere keren gebeurt, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De ontwikkelingen van de prijzen is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Hoe kan ik mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet te spreken over jouw huidige energie aanbieder? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Mogelijkerwijs kan jij het oude energiecontract opzeggen en daarna overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Maatschappijen kunnen een aanbod doen met huizenhoge welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Is jouw contract er een van onbepaalde tijd? Dan geldt er doorgaans een opzegtermijn van enkele weken. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €262

 1. Bekijk wanneer jij mag overstappen.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij gebaseerd op jouw situatie.
 3. Kies de beste en goedkoopste aanbieder.
 4. Het contractvoorstel wordt toegestuurd.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Je toekomstige energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. Het nieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Nieuwe Pekela zonnepanelen op je adres actief? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Groningen. Iedere 12 maanden wordt je hier natuurlijk voor beloond. Dit noemen we salderen. Juist wanneer je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Een speciale uitleg plaatsten we hieronder. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Herbaijum.

 1. Bereken je verbruik (de stroom die je consumeert – de stroom die je opwekt). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw gegevens in de vergelijker in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je checkt ogenblikkelijk de goedkoopste stroomaanbieder , berekend op basis van jouw gegevens. Advies: De terugleververgoeding kan verschillen per aanbieder.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies een overstapmoment. Suggestie: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Nieuwe Pekela


Stap over naar de goedkoopste energie in Nieuwe Pekela

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of ga je binnenkort verhuizen en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu razendsnel de goedkoopste stroom in Nieuwe Pekela (en gas). Het vergelijken van energie en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Groningen)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Laat weten of je ook groene energie wilt gebruiken.
5. Voor hoe lang wil je het energiecontract vastzetten?
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Hier kun je kiezen tussen variabel of vast.
7. Ontdek de energiemaatschappij met de laagste prijs zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel af te sluiten
Interessante acties

logo essent

Essent

Jaren actief
Flexibele stroomprijs
Goede welkomstpremie

logo eneco

Eneco

HollandseWind
3 jarig contract
Aantrekkelijke kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Inzicht-app
Vaste prijs stroom
Concurrerende kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Online account
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

Eigen zonnepark
Flexibele stroomprijs
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Vaste prijs gas
Fikse welkomstkorting

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Prepaid
Variabele stroomprijzen
Hoge welkomstpremie

logo engie

Engie

Klantbeoordeling: 8.5
Nette klantenservice
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Zonneboilers
Snel overstappen
Interessante acties

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
2 jaar vast of variabel
Fikse welkomstbonus


Prijzen gas vergelijken in Nieuwe Pekela

Het verbruik van gas bepaalt deels de maandelijkse energierekening. Gas wordt verbruikt voor de verwarming van het huis, voor het verwarmen van water en om te koken. Zoek jij de goedkoopste gasleverancier in Nieuwe Pekela? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je in luttele seconden de goedkoopste gas aanbieder. Met behulp van deze site zoek je snel alle gasprijzen, en uiteraard de scherpe acties en welkomstcadeaus. Alle gasprijzen op een rij? Voer jouw locatie en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de meest voordelige gas-tarieven voor jouw situatie (Pekela). Een geschikte leverancier gezien? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Waar wacht je op? Stap meteen over, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zeegse.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders voor jouw woning in de gemeente Pekela.