Energie vergelijken Nieuweroord Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en snel energieprijzen vergelijken in Nieuweroord? Er zijn steeds meer energieleveranciers. Denk aan stroomleveranciers als E.ON en Noordelijk Lokaal Duurzaam. En er komen steeds meer aanbieders bij. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Nieuweroord? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw thuis. Hoe kan ik beginnen? Het is simpel. Voer een postcode en huisnummer in, schat jouw verbruik (gas plus stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbel of enkel). Hierna kies je de looptijd van de overeenkomst (dit kan zijn 2 jaren of maandelijks opzegbaar) en geef je jouw voorkeur door qua energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna vind je onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Van iedere organisatie ontdek je de kosten per 12 maanden en de hoogte van de korting. Alles weten over contracten en tarieven? Via deze website ontdek je alle details over stroom, gas en licht in Nieuweroord.

Alle organisaties

Vergelijk de prijzen van erkende leveranciers

Gelijk oversluiten

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Bespaar op je energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €226

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Bekijk direct meer informatie

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract meteen voor een langere periode vastzetten. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je weet waar je de komende jaren aan toe bent. Wanneer je langere tijd klant wordt kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Klopt dat? De energiemarkt werkt net wat anders. Nu moet je opletten: langdurige overeenkomsten zijn duurder dan een kortdurend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nieuweroord? Selecteer dan een 1-jarig contract. Hieronder hebben we een voorbeeldberekening gemaakt van Budget Energie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Duur Maatschappij Bonus Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Budget Energie €160 €13,33 €1.577,80
3 jaar Budget Energie €220 €6,11 €1.697,80
5 jaar Budget Energie €0 €0 €1.817,80

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Je krijgt echter maar 1 keer de welkomstkorting. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene stroom is natuurlijk goed voor het milieu (duurzaam). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Oftewel, geen schadelijke effecten voor het klimaat. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Dit is helemaal niet altijd waarheid. Op basis van onze zoekmachine vergelijk je vlot en moeiteloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Nieuweroord”. Je kunt ook filteren op stroom afkomstig van windmolens of zonnepanelen. Of filter op groene energie uit NL.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Nieuweroord:

 1. Clean Energy
 2. Innova Energie
 3. Noordelijk Lokaal Duurzaam

Enkele meter, dubbele meter, wat houdt dat in?

Ieder adres in Nieuweroord waar energie geleverd wordt heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het, en wat zijn de verschillen? Bij deze enkele meters betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. Heb je een dubbele meter, dan zijn er twee tarieven. Een tarief voor de piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een lager tarief in de daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en reguliere feestdagen). Welk tarief het beste is, is sterk afhankelijk van jouw situatie.

Verbruik je relatief veel van jouw stroom rond de daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Vergeet niet: het is niet altijd gemakkelijk om de energieconsumptie in te plannen tijdens daluren. Veel apparaten gebruiken de hele dag door stroom. Denk maar aan TV’s, PC’s en kookapparatuur. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je moet er dus je dagindeling op aanpassen. En de winst is minimaal. Wij adviseren daarom: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met het dubbeltarief is niet vanzelfsprekend. Voorts is een huishouden met een enkeltarief erg flexibel in je stroomconsumptie. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij Vandebron.

Wat is het verschil tussen een vast en variabel energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nieuweroord? Maak dan eerst een keuze uit vaste en variabele tarieven. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven niet, zolang het contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Gaan de prijzen omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In de omgeving Nieuweroord is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan kunnen de energieprijzen en leveringsvoorwaarden worden herberekend. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Het stroom en gas kan goedkoper worden, maar ook duurder. De ontwikkelingen van de prijzen is moeilijk in te schatten. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik snel mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Mogelijkerwijs kan jij je bestaande energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers hanteren hoge welkomstaanbiedingen. Kan ik de overstap direct in gang zetten? Welke fases moet ik dan doorlopen? De details hiervoor zullen we jou nu geven.

Kan ik overgaan?
Getekend voor een ‘onbepaalde tijd’ prijsafspraak? Hou dan rekening met de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Echter, is jouw contract er een met een vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Voortijdig switchen kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete ligt al gauw op €300

 1. Pluis uit wanneer jouw contract afloopt.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw situatie.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Er geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen.
 6. De nieuwgekozen energieleverancier verwerkt alles netjes met je huidige aanbieder.
 7. De aankomende overeenkomst wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen en zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nieuweroord zonnepanelen voor jezelf aangekocht? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Is jullie verbruik lager dan de zelf opgewekte stroom? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Drenthe. Na een periode van een jaar krijg je hier een vergoeding voor. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is een jaarlijkse energieprijs-vergelijking een agendapunt. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Heukelom.

 1. Maak een begroting van het verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Voer jouw postcode + huisnummer in de tool in. Vul bij stroom jouw netto verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je checkt eenvoudig de aantrekkelijkste energieleverancier voor jouw woning en verbruik. Doorslaggevend: Terugleververgoedingen wijken af per energieleverancier.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Cruciaal: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nieuweroord


Overstappen naar de goedkoopste energie in Nieuweroord

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of ga je binnenkort op jezelf wonen en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Kies nu direct de goedkoopste stroom in Nieuweroord (en gas). Overstappen na de energievergelijking heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Drenthe)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Selecteer de meter die je hebt (enkele of dubbele).
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Maak een keuze uit de energietarieven. Vaste prijzen of juist meer variabel (meebewegen).
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en laat het overstappen voor je regelen.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook stadswarmte
Snel af te sluiten
Mooie welkomstkorting

logo essent

Essent

Bekende leverancier
Nette service
Mooie welkomstbonus

logo eneco

Eneco

Uniek EcoGas
Goede medewerkers
Sublieme kortingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Snel overstappen
Scherpe welkomstpremie

logo oxxio

Oxxio

Energie Awards
Goede medewerkers
Aanzienlijke acties

logo current

Qurrent

Groene energie
Gemakkelijk oversluiten
Scherpe aanbiedingen

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Hulp bij overstappen
Scherpe welkomstbonus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
Gemakkelijk oversluiten
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

Ook voor ZZP
Goede medewerkers
Flinke aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Geen poespas
Diverse prijsafspraken
Fikse welkomstkorting

logo delta energie

Delta

100% Zeeland
2 jaar vast of variabel
Aantrekkelijke kortingen

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Vaste prijs stroom
Concurrerende acties


Prijzen gas vergelijken in Nieuweroord

Het verbruik van gas vormt voor een groot deel de energierekening. Gas wordt vooral gebruikt om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Nieuweroord? Vul jij bovenaan deze pagina de gas-vergelijk in, dan vind je in minder dan een minuut de meest goedkope maatschappij. Via onze tool staat een overzicht van alle gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstbonussen. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Geef je postcode, huisnummer en gasverbruik op jaarbasis in, en check aantrekkelijke gastarieven voor jouw verbruik (Hoogeveen). Een aantrekkelijke gasmaatschappij gevonden? Neem vandaag nog afscheid van het dure contract. Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. De nieuwe aanbieder regelt dit. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Binnen deze 2 weken kun je nog van het contract af. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Zennewijnen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk de populaires stroom- en gas aanbieders en ontdek wat jij kunt besparen in de gemeente Hoogeveen.