Energie vergelijken Heukelom Vergelijk alle energieleveranciers en krijg kortingen tot wel €231


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Praktisch en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Heukelom? Het aanbod energieaanbieders is vrij groot. Denk maar aan stroomaanbieders als Energiedirect.nl en Vattenfall. En we zien meer en meer nieuwe spelers. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Heukelom? Vergelijk nu de actuele tarieven voor jouw situatie. Hoe kan ik beginnen? Heel eenvoudig! Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, schat hoeveel je per jaar verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter, (voor dubbel- of enkel tarief). Vervolgens kies je de ideale looptijd van de overeenkomst (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en geef je aan of een vast of variabel tarief wil. Wil je groene energie? Vink dit dan aan. Vervolgens check je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Van iedere leverancier zie je de prijs per jaar en de hoogte van de welkomstkorting. Is het onbekend voor jou? Hier blader je door rijke informatie over gas, stroom en licht in Heukelom.

Alle leveranciers

Vergelijk tarieven van populaire maatschappijen

Gemakkelijk overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

De energierekening omlaag

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €247

Een lage stroom- en gasrekening. De energierekening naar beneden. Dat is voor iedereen relevant. Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het lijkt een goede keuze: jouw energiecontract slim afsluiten voor een aantal jaren. Dit kan meestal tot vijf jaar. Dit geeft jou natuurlijk de nodige zekerheid. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan krijg je een hogere korting. Mee eens? In de energiemarkt gelden deze wetten niet. Het tegendeel is waar: langdurige overeenkomsten zijn kostbaarder dan kortlopende contracten. Op zoek naar een goedkoop energiecontract in Heukelom? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Ter illustratie hebben hieronder een berekening weergegeven van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Termijn Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarlijks
1 jaar EnergieFlex €170 €14,17 €1.551,60
3 jaar EnergieFlex €420 €11,67 €1.671,60
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.791,60

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar liggen de verbruikskosten wat lager. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Praktisch houdt dit in dat je elke 12 maanden overstapt.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene stroom wordt ingekocht via duurzame aanbieders. Beter gezegd: bronnen die we niet kunnen uitputten. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat er geen CO2 vrijkomt. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat er aan groene stroom een flink prijskaartje zit. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Aan de hand van onze zoekmachine vergelijk je vluchtig en probleemloos aanbieders van groene stroom in de buurt. Kies hierbij voor “100% duurzame energieleveranciers Heukelom”. Handig: je zoekt nu ook specifiek op stroom van zonnepanelen/windmolens. Of zoek expliciet naar alleen in Nederland opgewekte groene stroom.

Veel gekozen groene energie in Heukelom:

 1. Vandebron
 2. Innova Energie
 3. NLE

Een dubbele of enkele meter, wat past bij mij?

Elk huis in Heukelom waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Met zo’n dubbele meter zijn er twee tarieven. In de volksmond zijn dit piekuren (overdag, tussen 7:00 en 21:00) een een prijs voor daluren (laat in de avond, tijdens weekenden en tijdens o.a. de jaarwisseling). Welk soort tarief het voordeligst is, verschilt enorm per situatie.

Consumeer je het leeuwendeel van de stroom rond de daluren? Dan past het dubbeltarief mogelijk bij jou. Maar let op: het is soms best moeilijk om stroom vooral in de daluren te consumeren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan kan je overdag geen was meer wegwerken. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. Het voordeel is vaak verwaarloosbaar. Veel mensen zeggen daarom: een enkeltarief is duidelijker. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet eenvoudig. Bovendien ben je met het enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Lees online nu alles over de aanbieder Essent.

Kies ik voor een vast of variabel energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Heukelom? Dan heb je de keuze tussen vaste en variabele tarieven. Maar wat is precies het onderscheid? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Op deze pagina leggen we verschillen uit.

Vaste tarieven
Kies je het vaste tarief? Dan wisselen de prijzen niet, zolang het contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Heukelom zijn de vaste energietarieven veelvuldig afgesloten.

Variabel tarief
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden veranderen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De tarieven en prijsverandering is moeilijk in te schatten. Gemiddeld genomen is dit vaak niet voordelig.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe werkt dat?

Ben je ontevreden over jouw actuele energieleverancier? Zijn je kosten voor gas en stroom te hoog? Misschien kun je het oude energiecontract opzeggen en snel overstappen. En dat merk je in de portemonnee. Aanbieders van energie en gas geven namelijk verrassende welkomstbonussen. Wanneer kan ik de overstap maken? Maar hoe werkt dat precies? Hoe dat precies werkt lees je hierna.

Kan ik overstappen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Heb je een contract met vaste looptijd? Je kunt dan niet zo even overstappen. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €266

 1. Pluis uit wat de einddatum van het contract is.
 2. Vergelijk energieprijzen aangepast op jouw woning.
 3. Spot de beste en scherpste stroomleverancier.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Jullie hebben 14 dagen de tijd om het aanbod te overwegen.
 6. Je toekomstige maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen en zonnepanelen: hoe werkt dat?

In Heukelom zonnepanelen op jullie huis? Dan regel jij (voor een deel) jouw eigen energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Brabant. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. We spreken dan over salderen. Ook wanneer je zonnepanelen bezit is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Bekijk eens het volgende stappenplan. Wellicht spreekt dit je ook aan: goedkoopste gas en stroom in Burum.

 1. Schat het netto verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Was dit een negatief getal? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je ziet eenvoudig de meest betaalbare aanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Noemenswaardig: Bekijk ook de terugleververgoeding voor salderen.
 4. Kies jouw voorschotbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Heukelom


Overstappen naar de goedkoopste energie in Heukelom

Is jouw energierekening te hoog? Of een nieuwe woning gekocht en ben je bezig met oriënteren naar stroomaanbieders? Kies nu snel de goedkoopste stroom in Heukelom (en gas). Overstappen na de energievergelijking kan je nu online doen zonder moeite:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Brabant)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Selecteer de gewenste looptijd (1 tot 5 jarige contracten).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? De actuele opties zijn vast en variabel.
7. Bekijk de zoekresultaten en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Diverse prijsafspraken
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Snel af te sluiten
Concurrerende kortingen

logo eneco

Eneco

Toon thermostaat
Hulp bij overstappen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Snel oversluiten
Concurrerende acties

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Meerdere contracten
Goede aanbieding

logo current

Qurrent

De Buurtmolen
Vriendelijke service
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Flexibele gasprijs
Prominente kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Charmante service
Flinke aanbieding

logo engie

Engie

Ook nieuwbouw
Inzicht in je verbruik
Scherpe welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
2 jaar vast of variabel
Scherpe aanbieding

logo delta energie

Delta

Ook TV & Internet
Direct overstappen
Fikse welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

14 dagen bedenktijd
Verbruik aanpassen
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Heukelom

Gasverbruik is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Wat voor functie heeft gas? Wel, om onze woningen op te warmen, voor heet water uit de kraan en om eten te bereiden. Op zoek naar de goedkoopste gasleverancier in Heukelom? Door de gas-vergelijker tool in te vullen check je snel & overzichtelijk de meest voordelige maatschappij. Via de vergelijker vind je actuele gasprijzen, met alle aanbiedingen en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en bekijk de laagste gasprijzen in jouw woonplaats (Oisterwijk). Een aantrekkelijke aanbieder aangetroffen? Start vandaag nog met besparen! Dit gaat enorm snel en gemakkelijk. Je huidige contract opzeggen doe je niet zelf. Je leverancier zorgt voor al het papierwerk. Jij krijgt daarna een halve maand bedenktijd. Tijdens die twee weken mag je het contract altijd nog ontbinden. Stap vandaag nog over, en pak die welkomstbonus! Ook beschikbaar: Energie vergelijken Sint Annen.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw situatie in de gemeente Oisterwijk.