Energie vergelijken Nuth Vergelijk de energieaanbieders en bespaar tot €256


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en binnen enkele seconden energieprijzen vergelijken in Nuth? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Bekende namen zijn aanbieders van stroom zoals DELTA of Pure Energie. En er komen steeds meer aanbieders bij. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Nuth? Vergelijk actuele prijzen voor stroom en gas voor jouw individuele situatie. Hoe dat werkt? Het is bijzonder eenvoudig. Voer een postcode en huisnummer in, kies het geschatte verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (enkele- of dubbele meter). Aansluitend selecteer je jouw ideale looptijd van jouw contract (populaire opties zijn 1, 3, 5 jaar of direct opzegbaar) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vergelijk je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Per aanbieder check je de kosten op jaarbasis en de geldende korting voor nieuwe klanten. Is het onbekend voor jou? Op deze pagina vind je praktische info over gas, stroom en licht in Nuth.

Alle aanbieders

Vergelijk de tarieven van alle grote maatschappijen

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Voordeel op de energierekening

Vind de goedkoopste aanbieder, en bespaar direct €237

Een lage gas- en stroomrekening Minder betalen voor je energie. Dat laat jij toch niet liggen? Lees hieronder alle informatie.

Welke looptijd van het energiecontract kies ik?

Het lijkt zo mooi: het energiecontract gelijk ondertekenen voor een langdurige periode. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Als je kiest voor een lange periode krijg je een hogere korting. Klopt dat? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten met een lange looptijd zijn prijziger dan een kortlopend contract. Direct een goedkoop energiecontract in Nuth? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. Je vindt een rekening voorbeeld in de tabel hieronder van Energiedirect.nl .

Kortlopende contracten zijn vaak goedkoper (van een doorsnee-gezin)

Contract Leverancier Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Energiedirect.nl €220 €18,33 €1.581,10
3 jaar Energiedirect.nl €240 €6,67 €1.701,10
5 jaar Energiedirect.nl €0 €0 €1.821,10

Bij een lang contract daalt het tarief voor gas en stroom. Je ontvangt helaas maar één keer de welkomst vergoeding. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Daarom is een jaarcontract bijna altijd goedkoper. Let op: je moet dan wel ieder jaar overstappen.

Voordelige groene energie, wie biedt dat aan?

Groene stroom heeft betrekking op energie die duurzaam is. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. Denk aan water, wind en zon. Het grootste voordeel is dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. En dat draagt bij aan een beter milieu. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Tegenwoordig gaat dat niet meer op. Met behulp van de vergelijker vergelijk je supersnel en gemakkelijk de populaire groene stroom leveranciers. Kies hierbij voor “alleen duurzame energieleveranciers Nuth”. Je kunt ook filteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Nuth:

 1. Budget Energie
 2. Engie
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Iedere bewoner van Nuth waar energie geleverd wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Heb je een enkele meter? Dan betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. Met zo’n dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. We hebben het hier over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een lager tarief in de daluren (later op de avond, op zaterdagen en zondagen en reguliere feestdagen). Welke van deze opties het beste is, verschilt per situatie.

Verbruik je het grootste gedeelte van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Echter, let goed op: het is een hele klus om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparaten staan de hele dag aan. Voorbeelden zijn de vrieskist of WIFI. Wil je proberen van daluren te profiteren? Dan moet je de was ook laat in de avond doen. Je zit er dus altijd wel min of meer aan vast. En de winst is minimaal. Ons advies: het enkeltarief voldoet prima! Besparen met dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Bovendien ben je met het enkeltarief veel meer flexibel. Kijk tussen de opties voor gas en stroom bij Innova Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga jij vandaag nog overstappen van energie in Nuth? De twee contractsoorten zijn flexibele of vaststaande prijzen. Op welke punten wijken ze van elkaar af? En wat past bij mijn situatie? De meest gekozen optie is de vaste energietarieven. Een specificatie van deze keuzes vind je hierna.

Vaste tarieven
Ga jij voor het vaste tarief? Dan fluctueren de tarieven niet, zolang het contract loopt. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Gaat de prijs van M3 gas en KwH stroom tussendoor omlaag? Dan heb je daar geen profijt van. In Nuth zijn de vaste energietarieven het meest populair.

Variabele tarieven
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan kunnen de energieprijzen en andere afspraken wisselen. Dit kan ik meerder periodes plaatsvinden, vaak is dat in januari en in juli. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De prijsontwikkeling is lastig te voorspellen. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet blij met jouw huidige energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Doorgaans kun jij je bestaande energiecontract opzeggen en direct overstappen. En dat kan per maand flink geld besparen. Aanbieders van energie en gas hanteren doorgaans prachtige welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik wisselen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 30 dagen. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kun jij niet eenvoudig onder je contract uit. Vroegtijdige aanpassingen kunnen wel, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete loopt op tot €200

 1. Achterhaal wat de looptijd van het contract is.
 2. Vind de goedkoopste maatschappij op basis van jouw woonplaats en verbruik.
 3. Sorteer de beste en lucratiefste stroomaanbieder.
 4. Je krijgt een contractvoorstel per mail of post.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. Jullie nieuwe maatschappij regelt de overstap.
 7. Het aankomende contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: werkt dat anders?

In Nuth zonnepanelen op je adres actief? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Houd je elke maand stroom over? Het is dan mogelijk stroom terug te leveren in de provincie Limburg. Na afloop van elk jaar ontvang je een vereffening. In de volksmond is dat ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Ook interessant: goedkoopste gas en stroom in Hoornaar.

 1. Bereken je verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Is dit een getal in de min? We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Start de vergelijking op basis van postcode, huisnummer en gasverbruik. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam je hier op een negatief getal uit? Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je vindt nu de goedkoopste aanbieder die past bij jouw situatie. Tip: Lees altijd meer info over de specifieke terugleververgoeding.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Kies de datum van overstappen. Aanwijzing: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Nuth


Vind de goedkoopste energie in Nuth

Heb jij elke maand een hoge energierekening? Of is er sprake van verhuizing en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Zoek nu gemakkelijk de goedkoopste stroom in Nuth (en gas). Prijzen vergelijk en overstappen van energie is erg eenvoudig:

1. Vul je adresgegevens in (Limburg)
2. Bepaal het verwachte stroom- en gasverbruik voor de woning.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Bepaal welke energietarief-optie je wilt. Vaste of juist variabele prijzen?
7. Check welke aanbieder het voordeligst is en sluit je contract online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Handige App
Duidelijke voorwaarden
Scherpe aanbiedingen

logo essent

Essent

Betrouwbaar
2 jaar vast of variabel
Flinke welkomstcadeaus

logo eneco

Eneco

Ook bronwarmte
Sympatieke service
Flinke welkomstkorting

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ketelonderhoud
Online account
Goede welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

Supereasy
Sympatieke service
Hoge welkomstkorting

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Inzicht in je verbruik
Fikse welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

Groen voorop
Nette service
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Actief sinds 2014
Flexibele stroomprijs
Mooie aanbiedingen

logo engie

Engie

Wereldwijd actief
Vaste prijs gas
Hoge aanbieding

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Snel af te sluiten
Fikse welkomstpremie

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Maandelijks bijstellen
Concurrerende acties

logo budget energie

Budget Energie

Zonne-energie
Vriendelijke service
Goede welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Nuth

Gasverbruik vormt voor een groot deel de energierekening. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en om het fornuis te gebruiken. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Nuth? Door onze gas-vergelijker te gebruiken zoek jij probleemloos de aantrekkelijkste leverancier. Met behulp van deze site doorzoek je de gasprijzen, maar ook de aanbiedingen en welkomstpremies. Alle gasprijzen op een rij? Vul de postcode, huisnummer en het m3-gasverbruik per jaar in, en vind de goedkoopste gastarievenvoor jouw woning (Nuth). Een interessante organisatie ontdekt? Stap dan direct online over. Dit vergt verder geen kennis. Je hoeft bijvoorbeeld zelf niets op te zeggen. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. Gedurende deze 14 dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Andere regio? Begin nu direct met Energie vergelijken Flevoland.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven en start met besparen in de gemeente Nuth.