Energie vergelijken Oost-Souburg Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €242


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Moeiteloos en in minder dan een minuut energieprijzen vergelijken in Oost-Souburg? In Nederland zijn er tal van energieaanbieders. Ongetwijfeld ken je wel aanbieders van stroom zoals De Vastelastenbond of Leon Zeewolde. En het aanbod groeit. Wie levert mij vandaag de goedkoopste stroom in Oost-Souburg? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw individuele situatie. Hoe kan ik beginnen? Het stelt maar weinig voor. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas plus stroom) en kies het soort meter, (dubbele- of enkele meter). Daarna selecteer je jouw ideale looptijd van jouw energiecontract (vaak kies je uit 1 – 5 jaar vast of direct opzegbaar) en kies je het gewenste energietarief. Enkel groene energie vergelijken? Dat is mogelijk. Hierna tref je meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Van elke leverancier check je de energiekosten per jaar en de hoogte van de welkomstpremie. Precies weten hoe het allemaal werkt? Via deze website check je alle details over stroom, gas en licht in Oost-Souburg.

Alle energiemaatschappijen

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Snel online overstappen

Zoek de meest voordelige aanbieder in een paar minuten.

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar eenvoudig €194

Bespaar direct op jouw stroom & gas De energierekening naar beneden. Dat wil toch iedereen? Hieronder vind je alle uitleg.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Veel mensen denken als volgt: jouw energiecontract gewoon vastzetten voor meerdere jaren. Doorgaans kan dit voor een t/m vijf jaar. Je kunt kiezen voor de periode waar jij je prettig bij voelt. Als je kiest voor een lange periode is de kortingsactie nog gunstiger. Ja toch? De energiemarkt werkt net wat anders. Let nu goed op: contracten voor meerdere jaren zijn duurder dan een beperkte contractperiode. Zoek je een goedkoop energiecontract in Oost-Souburg? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Korte energiecontracten zijn goedkoper (gemiddeld verbruik van gemiddeld gezin)

Contract Maatschappij Korting Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar Engie €240 €20 €1.583,45
3 jaar Engie €390 €10,83 €1.703,45
5 jaar Engie €0 €0 €1.823,45

Bij een contract van bijv. 5 jaar zijn de tarieven voor verbruik iets gunstiger. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. De bonus komt bij jaarcontracten elk jaar opnieuw om de hoek kijken. Onderaan de streep is dit het voordeligst. Je dient dan wel elk jaar over te stappen.

Is groene energie duurder dan grijze energie?

Groene energie wordt opgewekt uit duurzame energiebronnen. Deze bronnen zijn oneindig en kunnen niet op raken. O.a. zonnepanelen en windturbines. De belangrijkste eigenschap de besparing op CO2 en afvalstoffen. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. Dikwijls hoor je om je heen dat groene stroom een hoger tarief heeft. Dit hoeft niet standaard zo te zijn. Met deze website vergelijk je supersnel en moeiteloos alle groene-stroom maatschappijen. Activeer hiervoor de filter “uitsluitend duurzame energieleveranciers Oost-Souburg”. Daarnaast kun je sorteren op stroom opgewekt door wind of de zon. Of zoek expliciet naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Oost-Souburg:

 1. Anode Energie
 2. Energieflex
 3. Qwint

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Ieder adres in Oost-Souburg waar stroom verbruikt wordt heeft een enkele of dubbele meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Bij deze enkele meters betaal je 1 vast tarief, de hele dag door. In het geval van een dubbele meter kan er sprake zijn van 2 aparte prijzen. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7 uur ’s ochtends tot 9 uur ’s avonds) en een apart tarief voor daluren (laat in de avond, op zaterdagen en zondagen en tijdens o.a. de paasdagen). Welk tarief voor jullie de laagste prijs geeft is, verschilt per situatie.

Gebruik je het grootste gedeelte van jouw energie in de daluren? Dan is het dubbeltarief interessant. Vergeet niet: het is een hele klus om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan moet je bijvoorbeeld ook wassen in de daluren. Je moet dus continu nadenken over de planning. En de winst is minimaal. Veel mensen zeggen daarom: het enkeltarief is eenvoudiger! Besparen met het dubbeltarief is niet eenvoudig. Daarbij ben je met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Ga aan de slag met energie van Pure Energie.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Direct online overstappen van energie in Oost-Souburg? Het aanbod bestaat uit flexibele of vaststaande prijzen. Maar wat zijn de verschillen? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Een toelichting hierop kun je hieronder vinden.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan wisselen de tarieven tijdens het contract niet. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan profiteer je hier niet van. In de regio Oost-Souburg is het vaste energietarief veelvuldig afgesloten.

Variabele tarieven
Wil jij echter liever het variabele tarief? Dan bestaat de mogelijkheid dat de prijzen voor stroom en gas en de voorwaarden fluctueren. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. Deze prijsaanpassing is lastig te voorspellen. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw actuele energieleverancier? Vind je jouw energierekening te hoog? Mogelijkerwijs kan jij de huidige prijsafspraken of energiecontract opzeggen + overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders werken met hoge welkomstpremies. Maar per wanneer kan ik overstappen? Hoe gaat dat in z’n werkt? Daarvoor volgt nu een simpele handleiding.

Kan ik overgaan?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Dan heb je te maken met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen is eenvoudig en kost je geen geld. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan moet je de termijn uitzitten. Voor het einde van het contract oversluiten kan, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €146

 1. Check wat de einddatum van het contract is.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en goedkoopste stroomaanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. Je kunt 14 dagen overwegen of je het echt wilt.
 6. Je nieuwe energieaanbieder zorgt dat het contract wordt overgesloten.
 7. De aankomende overeenkomst wordt geactiveerd op de datum vermeld in het aanvraagformulier.

Overstappen + zonnepanelen: werkt dat anders?

In Oost-Souburg zonnepanelen laten plaatsen? Dan regel je natuurlijk zelf al een deel van de energie. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Na een periode van een jaar zul je hier een compensatie voor krijgen. Dit principe is ‘salderen’. Zeker als je zonnepanelen hebt is het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Je vindt hierna wat specifieke informatie. Lees nu verder over goedkoopste gas en stroom in Jannum.

 1. Taxeer jullie eigen verbruik (gebruikte stroom – opgewekte stroom). Komt hier een negatief cijfer uit? Jouw zonnecellen generen dan meer dan nodig.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Vul ook je echte stroomverbruik in. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Kies dan voor 0 Kwh.
 3. Je ziet nu de meest voordelige energieleverancier voor jou. Belangrijk: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Bereken het ideale termijnbedrag.
 5. Maak een keuze voor een ingangsdatum. Noemenswaardig: stap niet over in- of vlak na de zomer.

energie vergelijken Oost-Souburg


Vind de goedkoopste energie in Oost-Souburg

Betaal jij teveel voor de stroom? Of een nieuwe woning gekocht en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu moeiteloos de goedkoopste stroom in Oost-Souburg (en gas). Energie vergelijken en oversluiten is een fluitje van een cent:

1. Vul je adresgegevens in (Zeeland)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Op welke manier wil jij de stroom betalen? Je kan kiezen uit variabel of vast.
7. Bekijk de meest voordelige energieleveranciers en stap moeiteloos online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Veel samenwerkingen
Flexibele gasprijs
Flinke welkomstpremie

logo essent

Essent

Slim besparen
Nette service
Verleidelijke acties

logo eneco

Eneco

Online meterstanden
Hulp bij overstappen
Verleidelijke acties

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Intelligente App
Meerdere contracten
Scherpe welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

24/7 app-contact
Snel af te sluiten
Fikse aanbiedingen

logo current

Qurrent

Slimme meter
Goede klantenservice
Goede aanbieding

logo green choice

Green Choice

Eigen windenergie
Direct overstappen
Hoge aanbieding

logo energie flex

EnergieFlex

Slim besparen
Snel af te sluiten
Flinke aanbiedingen

logo engie

Engie

100% duurzaam
Overstaphulp
Aantrekkelijke acties

logo energie direct

Energiedirect.nl

Sinds 2002
Variabele gasprijzen
Hoge welkomstkorting

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Meerdere contracten
Flinke welkomstpremie

logo budget energie

Budget Energie

Terugleververgoeding
Goede service
Verleidelijke kortingen


Prijzen gas vergelijken in Oost-Souburg

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de maandelijkse energierekening. Gas gebruiken we natuurlijk voor de verwarming, voor warm water en voor bijv. keukenapparaten. Meteen overstappen naar de goedkoopste gasleverancier in Oost-Souburg? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan zoek jij nu de goedkoopste aanbieder. Op energieaanbiedingvergelijken.nl doorzoek je de gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstpremies. Alle actuele gastarieven onder elkaar? Kies de postcode, huisnummer en een begroting van het gasverbruik, en bekijk aantrekkelijke gastarieven in jouw woonplaats (Vlissingen). Een voordelige organisatie gezien? Online sluit je dit tegenwoordig gemakkelijk over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Gedurende deze 14 dagen mag je er – zonder opgaaf van reden – onderuit. Stap over binnen een paar minuten, en profiteer van hoge welkomstbonussen. Op energieaanbiedingvergelijken.nl kun je ook Energie vergelijken Altforst.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk stroom- en gastarieven voor jouw woning in de gemeente Vlissingen.