Energie vergelijken Oosthuizen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar maar liefst €254


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Eenvoudig en spoedig energieprijzen vergelijken in Oosthuizen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Gerespecteerde organisaties zijn leveranciers van stroom zoals bijv. Allure Energie of Innova Energie. En er komen nog steeds nieuwe partijen bij. Alleen hoe vind ik de goedkoopste stroom in Oosthuizen? Vergelijk de prijzen voor jouw woning. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is een fluitje van een cent. Vul je locatie in, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (m3 gas en Kwh stroom) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Hierop volgend maak je een keuze voor de looptijd van de verbintenis (opties zijn bijv. 1 3 jaar of een flexibel maandcontract) en maak je een keuze voor het variabele of vaste tarief. Kies optioneel voor duurzame energie. Hierna vind je binnen een paar seconden de goedkoopste energieaanbieder. Van elke energieaanbieder ontdek je wat je per jaar kwijt bent en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Meer weten over de verschillende aanbieders? Op onze website vind je bruikbare info over stroom, gas en licht in Oosthuizen.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Ontdek de goedkoopste leverancier, en bespaar tot wel €177

Minder betalen voor gas en stroom De energierekening naar beneden. Wie wil dat nou niet? Lees hieronder alle informatie.

Voor welke looptijd (contract) kan ik het beste kiezen?

Het klinkt zo logisch: jouw energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Populaire opties zijn 1, 2, of 5 jaar. Zo kun je met een gerust hart je rekeningen betalen. Als je kiest voor een lange periode kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Is dit waar? Met energiecontracten werkt het vaak niet zo. Let nu goed op: contracten met een lange looptijd zijn duurder dan een kortdurend contract. Wil je een goedkoop energiecontract in Oosthuizen? Selecteer dan een 1-jarig contract. We hebben een berekening gemaakt van EnergieFlex .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld gezin)

Contract Aanbieder Bonus Bonus/maand Jaarkosten
1 jaar EnergieFlex €140 €11,67 €1.584,45
3 jaar EnergieFlex €270 €7,50 €1.704,45
5 jaar EnergieFlex €0 €0 €1.824,45

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar daalt het tarief voor gas en stroom. Maar de welkomstpremie maakt het verschil. Elke keer dat je een jaarcontract afsluit ontvang je de bonus opnieuw. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Concreet stap je dan elk jaar weer over.

Ik wil overstappen naar groene energie, waar kan dat?

Groene stroom heeft een duurzame oorsprong (soms BIO). Dit zijn bronnen die we onbeperkt kunnen gebruiken. Voorbeeld zijn zon en wind. De belangrijkste eigenschap dat CO2 uitstoot wordt gereduceerd. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Je hoort regelmatig dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Aan de hand van energieaanbiedingvergelijken.nl vergelijk je rap en zonder problemen aanbieders van groene stroom in de buurt. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Oosthuizen”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op stroom van wind of de zon. Of geef aan dat je specifiek zoekt naar uitsluitend groene Nederlandse stroom.

Bekende maatschappijen met groene stroom in Oosthuizen:

 1. Allure Energie
 2. MAIN Energie
 3. Oxxio

Heb ik een dubbele of enkele meter?

Elke inwoner van Oosthuizen met een energieaansluiting heeft een enkele (of dubbele) meter geïnstalleerd. Wat is het onderscheid tussen de meters? Bij deze enkele meters betaal je voor alle verbruikte stroom één tarief. Bij een dubbele meter heb je te maken met 2 tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) een een prijs voor daluren (na 9 uur ’s avonds, voor 7 uur ’s ochtends en tijdens o.a. de paasdagen). Welke van deze opties het goedkoopste is, verschilt enorm per situatie.

Verbruik je het leeuwendeel van jouw stroom op daluur tijden?Dan is het dubbeltarief interessant. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om het stroomverbruik naar de daluren te verschuiven. Sommige apparatuur verbruikt 24/7 stroom. Neem nou computers en keukenapparatuur. En wil je meer doen in de daluren? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. En de opbrengst is marginaal.Onze tip is: een enkeltarief is duidelijker. Minder betalen voor energie met het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel vrijer in stroomverbruik. Meer info? Bekijk details van leveranciers als DELTA.

Ben ik het beste af met een variabel of vast energietarief?

Plannen tot overstappen van energie in Oosthuizen? Het aanbod bestaat uit vaststaande en flexibele prijzen. Maar wat zijn de verschillen? En welk type tarief past bij mij? Een veel gekozen mogelijkheid is het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Prefereer jij het vaste tarief? Dan fluctueren de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Zo weet je waar je aan toe bent. Gaat de prijs van stroom en gas omlaag? Dan zul jij daar niks van merken. In de omgeving Oosthuizen is het vaste energietarief het meest populair.

Variabele tarieven
Geef jij de voorkeur aan een variabel tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode veranderen. Maatschappijen bepalen de prijzen 2 maal per jaar, in eind Juli en in begin Januari. De energie wordt dan of goedkoper of duurder. De wisseling van prijzen zijn niet met zekerheid te zeggen. Dit is niet altijd de meest voordelige mogelijkheid.

Hoe kan ik het beste mijn energiecontract opzeggen en overstappen?

Niet tevreden over jouw huidige energieleverancier? Niet tevreden over uw huidige prijs voor gas en stroom? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en overstappen. En de besparing is niet mals. Leveranciers geven jouw huizenhoge welkomst vergoedingen. Wanneer kan ik de overstap maken? Hoe gaat dat in z’n werkt? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik veranderen?
Ben jij een contract voor onbepaalde tijd aangegaan? Hou dan rekening met de opzegtermijn van 1 maand. Je kunt dan kosteloos opzeggen. Heb je echter een contract met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar kost jou wel de (flinke) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €175

 1. Trek na of en wanneer je kunt overstappen.
 2. Vergelijk energieprijzen op basis van jouw situatie.
 3. Selecteer de beste en lucratiefste energie-aanbieder.
 4. Je maakt dan een keuze uit de mogelijke contracten.
 5. De 14 dagen daarna kun je eventueel nog wisselen.
 6. De toekomstige maatschappij sluit jouw energie netjes over.
 7. Het aankomende contract wordt actief op het moment dat je zelf hebt gekozen.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Oosthuizen zonnepanelen op jullie huis? Dan zorg jij (deels) voor eigen stroom. Wekken jullie meer stroom op dan het eigen verbruik? Dan kan jij deze stroom terugleveren in de provincie Noord-Holland. Elk jaar ontvang je een vereffening. Dit principe is ‘salderen’. Ook met zonnepanelen is het aan te raden om elk jaar prijzen te vergelijken. Maak gebruik van ons ontwikkelde stappenplan. Mensen zochten ook naar: goedkoopste gas en stroom in Kalenberg.

 1. Maak een begroting van het verbruik (je verbruik – de zelf opgewekte stroom). Mogelijk is het resultaat een negatief getal. We spreken hier van een netto negatief verbruik.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Je vult het berekende stroomverbruik in. Kwam je hier op een negatief getal uit? Reken dan met 0 Kwh in de vergelijker.
 3. Je treft in een oogopslag de meest voordelige energieaanbieder gebaseerd op jouw verbruik en locatie. Goed om te weten: Deze terugleververgoeding kan per bedrijf wisselen.
 4. Kies een voorschotbedrag dat past bij jouw verbruik.
 5. Geef aan wanneer je wil overstappen. Doorslaggevend: in- of net na de zomer overstappen is niet voordelig.

energie vergelijken Oosthuizen


Vind de goedkoopste energie in Oosthuizen

Heb jij te maken met dure energieprijzen? Of een nieuwe woning gekocht en wil je een betrouwbare stroomleverancier? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Oosthuizen (en gas). Het hele proces van vergelijken en overstappen heb je binnen 5 minuten geregeld:

1. Vul je adresgegevens in (Noord-Holland)
2. Geef aan hoeveel stroom (kwh) en gas (M3) je wilt inkopen.
3. Kies het piek- of daltarief, of juist 1 vaste prijs.
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Zoek je een flexibel contract of juist iets voor 1 jaar of 3 jaar?
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Zoek uit welke voordelige energie-aanbieder bij je past en stap direct online over.

logo-vattenfall

Vattenfall

Scoort een 7
Snel af te sluiten
Scherpe welkomstbonus

logo essent

Essent

Slim besparen
Verschillende contracten
Mooie aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
1 jarig contract
Hoge aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Ook alles-in-1
3 jarig contract
Fikse welkomstkorting

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Goede service
Mooie aanbieding

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
3 jarig contract
Aantrekkelijke acties

logo green choice

Green Choice

Duurzaamste merk
Vaste prijs stroom
Fikse welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Flex Standaard
2 jaar vast of variabel
Scherpe welkomstkorting

logo engie

Engie

Helemaal groen
Termijnbedrag wijzigen
Scherpe welkomstpremie

logo energie direct

Energiedirect.nl

100% Wind-energie
Eenvoudig afsluiten
Fikse welkomstcadeaus

logo delta energie

Delta

Zeeuwse stroom
Persoonlijke service
Fikse aanbieding

logo budget energie

Budget Energie

100% efficiënt
Verbruik advies
Sublieme acties


Prijzen gas vergelijken in Oosthuizen

Het verbruikte gas neemt een groot deel in van de energierekening die op de mat valt. Waar we gas voor nodig hebben? Nou, om het in huis warm te maken, voor warm water en voor sommige keukenapparatuur. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Oosthuizen? Vul hierboven de gas-vergelijker in en dan ontdek je razendsnel de meest goedkope aanbieder. Met behulp van deze site staat een overzicht van alle gasprijzen, en ook de kortingsacties en welkomstcadeaus. Hoeveel kan jij besparen op je gasverbruik? Vul jouw postcode en verbruik per jaar in, en bekijk de meest voordelige gas-tarieven uit de regio (Zeevang). Een interessante aanbieder gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit gaat gemakkelijker dan je denkt. Maak je niet druk over het opzeggen van je huidige contract. De nieuwe aanbieder handelt dit verder af. Er is een bedenktijd van +/- 14 kalenderdagen. In deze periode ben je vrij om er toch van af te zien. Stap over binnen een paar minuten, en krijg aantrekkelijke welkomstkortingen. Nu ook online: Energie vergelijken Anerveen.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers voor jouw situatie in de gemeente Zeevang.