Energie vergelijken Anerveen Check alle energiemaatschappijen en krijg een korting tot €232


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en razendsnel energieprijzen vergelijken in Anerveen? De keuze is vandaag de dag erg groot. Denk aan erkende stroommaatschappijen zoals bijv. Eneco en Pure Energie. En het aanbod groeit. Waar moet ik zijn voor de goedkoopste stroom in Anerveen? Vergelijk de prijzen voor jouw huis. Klinkt goed! Hoe gaat dat? Het is simpel. Geef aan om welke postcode + huisnummer het gaat, selecteer hoeveel je ongeveer verbruikt (gas en stroom) en selecteer de elektriciteitsmeter (dubbele- of enkele meter). Vervolgens maak je een keuze voor de looptijd van jouw energiecontract (bijvoorbeeld 1 jaar of een altijd opzegbaar contract) en kies je voor het vaste of variabel tarief. Indien gewenst kun je alleen groene energie bekijken. Daarna vergelijk je direct de goedkoopste energie. Van elke leverancier check je de prijs per jaar en de beschikbare korting voor nieuwe klanten. Is het nieuw voor jou? Op onze website tref je alle info over stroom, gas en licht in Anerveen.

Alle leveranciers

De tarieven van alle maatschappijen in een overzicht

Gemakkelijk overstappen

Vind de laagste prijs en stap meteen online over

Minder betalen voor energie

Check & vergelijk alle actuele prijzen, en bespaar meteen €269

Een laag tarief voor gas en stroom Besparen op je energierekening. Dat is voor iedereen relevant. Pak deze kans en stap over.

Hoe bepaal ik de looptijd van mijn energiecontract?

Veel mensen denken als volgt: het energiecontract gelijk voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan vaak voor 1 t/m 5 jaren. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Geef je de voorkeur aan een lang contract dan zijn de voordelen nog veel groter. Is dit waar? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Het tegendeel is waar: lange verbintenissen hebben hogere prijzen i.v.m. een korte verbintenis van bijv. 1 jaar. Wil je een goedkoop energiecontract in Anerveen? Ga dan voor een kortlopend contract (1 jaar). Bekijk ook het rekenvoorbeeld hieronder van Eneco .

Een voorbeeld ter illustratie (gemiddeld gezin)

Termijn Aanbieder Korting Bonus/maand 12 maanden
1 jaar Eneco €170 €14,17 €1.513,35
3 jaar Eneco €130 €3,61 €1.633,35
5 jaar Eneco €0 €0 €1.753,35

Bij prijsafspraken voor bijv. 5 jaar betaal jij een voordeliger tarief. Er wordt slechts 1 keer een welkomstpremie wordt uitbetaald. Bij elk jaarcontract krijg je elk jaar weer een bonus. Hierdoor vallen deze contracten vaak voordelig uit. Consequentie is dat je ieder jaar opnieuw switcht.

Betaal ik meer voor groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. Windmolens, zonnecellen en water. Het duurzame hiervan is dat er geen uitstoot van CO2 is. Op deze manier neem jij bewust verantwoordelijkheid. De meeste mensen hebben het idee dat groene stroom resulteert in een hoge energierekening. Dat is vaak niet het geval. Op basis van deze website vergelijk je supersnel en soepel de verschillende aanbieders van groene stroom. Selecteer het vakje “uitsluitend duurzame energieleveranciers Anerveen”. Tip: filter nu ook op stroom afkomstig van zonnepanelen/windmolens. Of beperk je zoekopdracht tot slechts groene stroom met NL oorsprong.

Toonaangevende aanbieders van groene stroom in Anerveen:

 1. Vandebron
 2. Fenor
 3. NLE

Kies ik voor een enkele of dubbele meter?

Elke inwoner van Anerveen waar stroom verbruikt wordt kan een enkele of dubbele meter bevatten. Wat is precies het verschil? Bij een enkele meter betaal jij 1 tarief voor al het stroomverbruik. In het geval van een dubbele meter kunnen de tarieven worden uitgesplitst. We onderscheiden de piekuren (overdag) een een prijs voor daluren (later op de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het goedkoopste is, verschilt per situatie.

Verbruik jij meer dan de helft van jouw stroom op daluur momenten? Dan is het dubbeltarief wellicht aantrekkelijk. Maar let op: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. Er zijn veel producten die constant stroom verbruiken. Bijvoorbeeld de koeling en de standby-standen. Wil jij de keuze maken voor een daltarief? Dan ben je gedwongen ’s avonds te wassen. Je planning dien je dus altijd aan te passen. Het levert ook nog eens weinig op. Onze aanbeveling: het enkeltarief is eenvoudiger! Bezuinigen door het dubbeltarief gaat in de praktijk erg moeizaam. Voorts is een huishouden met een enkeltarief veel vrijer. Vind uit welke mogelijkheden er zijn bij UnitedConsumers.

Moet ik kiezen voor een variabel- of vast energietarief?

Ga je overstappen van energie in Anerveen? Dan heb je de keuze tussen een variabel en vast tarief. Op welke punten wijken ze van elkaar af? Welke prijsstelling is geschikt voor jou? Een veel gekozen mogelijkheid is de vaste energietarieven. Hoe dat zit leggen we hieronder kort uit.

Vast tarief
Ga jij voor het vaste tarief? Dan veranderen de prijzen niet gedurende de looptijd van de overeenkomst. Op die manier weet je wat de hoogte van de rekening is. Verlaagt de maatschappij de tarieven tussendoor? Dan gaat het tarief van jou niet naar beneden. Rondom Anerveen zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Gaat jouw voorkeur uit naar het variabele tarief? Dan is het mogelijk dat prijzen van energie gedurende jouw contractperiode wisselen. Vaak gebeurt dit twee keer per jaar, vaak is dat in januari en in juli. De prijzen kunnen dan stijgen of dalen. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. In de praktijk is het zelden voordeliger.

Mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe moet dat?

Niet tevreden over jouw aanbieder van gas en licht? Betaal je teveel voor stroom en gas? Wellicht kun je je huidige leverancier / energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. En dat scheelt je serieus geld. Aanbieders geven jouw sublieme welkomstpremies. Wanneer kan ik de overstap maken? En hoe doe ik dat? Volg daarvoor het stappenplan hieronder.

Kan ik overgaan?
Destijds een onbepaalde tijd contract afgesloten? Let dan zeker op de opzegtermijn van meerdere weken. Je kunt dan gemakkelijk zonder boete van je contract af. Maar ben jij een contract aangegaan met een vaste looptijd? Dan kan men niet zomaar oversluiten. Een overstap maken is echter wel een optie, maar jij krijgt dan wel een opzegvergoeding voor je kiezen. De boete verschilt, maar bedraagt gemiddeld €136

 1. Ga na wanneer jij mag overstappen.
 2. Ga energieprijzen vergelijken gebaseerd op jullie verbruik.
 3. Selecteer de beste en aantrekkelijkste stroomleverancier.
 4. Je ontvang het nieuwe contractvoorstel.
 5. Het contract kan nog tijdens de 14 dagen daarna worden gewijzigd.
 6. De volgende aanbieder zegt jouw huidige contract op.
 7. Dit fonkelnieuwe contract is van kracht vanaf de gekozen datum.

Overstappen met zonnepanelen: gaat dat lastig?

In Anerveen zonnepanelen op jouw woning? Dan kun je zelfstandig stroom opwekken. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Het net ontvangt deze stroom dan middels teruglevering in de provincie Overijssel. Na afloop van elk jaar zal de maatschappij jou hierin tegemoetkomen. In de volksmond is dat ‘salderen’. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. De onderstaande stappen maken dit duidelijk. Doorzoek nu de mogelijkheden voor goedkoopste gas en stroom in Ter Aard.

 1. Schat het netto verbruik (geschatte verbruikte stroom – geschatte opgewekte stroom). Bij sommige huishoudens is dit een negatieve uitkomst. Je wekt dan meer op dan je verbruikt.
 2. Vul jouw locatie in + het gasverbruik. Geef bij ‘stroom’ je echte verbruik in. Had je te maken met teveel opgewekte stroom?Dan koop je dus 0 Kwh in.
 3. Je treft direct de voordeligste stroom maatschappij voor jouw woning en verbruik. Goed om te weten: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Het voorschotbedrag wordt nu berekend.
 5. Kies de datum van overstappen. Noemenswaardig: overstappen rond de zomer is vaak niet handig.

energie vergelijken Anerveen


Zo vind je de goedkoopste energie in Anerveen

Zou jij wel willen besparen op jouw stroomverbruik? Of staat er een verhuizing op stapel en zoek je naar een goede stroom-aanbieder? Selecteer nu makkelijk de goedkoopste stroom in Anerveen (en gas). Berekenen, vergelijken en overstappen kan je nu online doen zonder moeite:

1. Voer de gegevens van jullie huis in (Overijssel)
2. Selecteer het geschatte stroomverbruik (kwh) en gasverbruik (m3).
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Welke oorsprong (groen) moet de stroom hebben.
5. Wil je een lange contracttermijn (3 jaar) of een flex-contract (1 jaar).
6. Selecteer het gewenste energietarief. De opties zijn vast of variabel.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en zet de oversluit procedure in gang.

logo-vattenfall

Vattenfall

Ook zonnepanelen
1 jaar vast of variabel
Concurrerende acties

logo essent

Essent

Ook alleen gas
Maandelijks bijstellen
Flinke aanbiedingen

logo eneco

Eneco

Flexibele aanbieder
Meerdere contracten
Goede welkomstbonus

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Voor ondernemers
Charmante service
Verleidelijke acties

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
3 jarig contract
Sublieme acties

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Snel af te sluiten
Goede welkomstpremie

logo green choice

Green Choice

Bosgecompenseerd gas
Vaste & variabele prijzen
Scherpe welkomstcadeaus

logo energie flex

EnergieFlex

Jong energiebedrijf
Snel overstappen
Aantrekkelijke acties

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Direct overstappen
Flinke welkomstbonus

logo energie direct

Energiedirect.nl

Volta Solar partner
3 jaar vast of variabel
Goede aanbiedingen

logo delta energie

Delta

Gas & Licht
Online account
Aantrekkelijke acties

logo budget energie

Budget Energie

Kan salderen
Snel overstappen
Fikse aanbiedingen


Prijzen gas vergelijken in Anerveen

Jullie gasverbruik heeft een groot aandeel in de energienota. Gas gebruiken we voor de verwarming, voor warm water en om te koken. Maar wat is nu de goedkoopste gasleverancier in Anerveen? Door de gas-vergelijker tool in te vullen ontdek je razendsnel de aantrekkelijkste leverancier. Op die pagina vind je actuele gasprijzen, inclusief lopende kortingen en welkomstcadeaus. Weten wat jij per maand kunt besparen? Geef je postcode, huisnummer en het geschatte jaarverbruik in, en ontdek de laagste gastarieven voor jouw woning (Hardenberg). Een betaalbare organisatie ontdekt? Start vandaag nog met besparen! Hiervoor hoef je zelf maar weinig te doen. Afmelden bij de huidige aanbieder hoeft niet. Dit wordt opgepakt door de nieuwe energie-aanbieder. Men werkt met een bedenktijd van 10 werkdagen. Binnen deze 2 weken kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Sluit online je contract over, en kijk hoeveel welkomstbonus er voor jou klaarligt. Start nu ook met Energie vergelijken Koningsbosch.

Duurzame energie vergelijken Bekijk de beste stroom- en gasleveranciers en start met besparen in de gemeente Hardenberg.