Energie vergelijken Oostkapelle Start met vergelijken en bespaar tot €265


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Handig en vlug energieprijzen vergelijken in Oostkapelle? Het aantal energiemaatschappijen is enorm. Ongetwijfeld ken je wel stroomleveranciers als UnitedConsumers en Fenor. En het aanbod groeit. Maar waar vind ik nu de goedkoopste stroom in Oostkapelle? Vergelijk nu gas- en stroomprijzen voor jouw woning. Hoe doe ik dit? Het stelt maar weinig voor. Voer een postcode en huisnummer in, begroot jouw totale verbruik (stroom en gas) en kies het soort meter dat jij hebt (een dubbele of enkele meter). Daarna selecteer je de looptijd van jouw contract (bijvoorbeeld 1 jaar of een tijdelijk energiecontract) en selecteer je een vast of variabel tarief. Eventueel kun je filteren op enkel duurzame energie. Hierna vind je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Per aanbieder tref je de energiekosten per jaar en de eventuele. cashback-korting. Zoek je wat handig naslagwerk? Op energieaanbiedingvergelijken.nl check je bruikbare info over gas, stroom en licht in Oostkapelle.

Alle leveranciers

Alle bekende energie aanbieders met elkaar vergelijken

Gelijk oversluiten

De nieuwe maatschappij regelt de overstap voor jou

Voordeel op de energierekening

Zoek naar de voordeligste maatschappij, en bespaar meteen €197

De goedkoopste stroom en gas Een voordeliger energiecontract.Wie wil dat nou niet? Hieronder vind je alle uitleg.

Welk contracttype (looptijd) heeft je voorkeur?

Het lijkt een goede keuze: het energiecontract meteen voor een aantal jaar vastzetten. Dit kan meestal tot vijf jaar. Je hebt zelf de controle over de contract-termijnen. Zet je voor een ruime periode de prijs vast dan kan je rekenen op scherpe aanbiedingen. Mee eens? Energiemaatschappijen werken niet op deze manier. Je zult het niet verwachten: contracten voor meerdere jaren zijn kostbaarder dan een kortlopend contract. Wil jij ook een goedkoop energiecontract in Oostkapelle? Kijk dan zeker tussen de korte termijn contracten. We hebben een berekening gemaakt van Engie .

Rekenvoorbeeld (op basis van gemiddeld verbruik gemiddeld gezin)

Looptijd Leverancier Premie Korting/maand Jaarlijks
1 jaar Engie €150 €12,50 €1.584,50
3 jaar Engie €280 €7,78 €1.704,50
5 jaar Engie €0 €0 €1.824,50

Bij langlopende contracten daalt het tarief voor gas en stroom. Echter, de welkomstbonus maakt het verhaal iets anders. En bij ieder afgesloten jaarcontract heb je weer recht op de bonus. Dit voordeel vindt je dus alleen bij korte-contracten. Je dient elk jaar weer te switchen voor de bonus.

Welke maatschappij levert voordelige groene energie?

Groene energie heeft betrekking op energie die duurzaam is. Oftewel: bronnen die niet uitputbaar zijn. O.a. zonnepanelen en windturbines. Het duurzame hiervan is de besparing op CO2 en afvalstoffen. Jij draagt zo je steentje bij aan een beter milieu. Vaak wordt beweerd dat groene stroom duurder is dan grijze energie. Gelukkig is dit vaak niet zo. Middels deze pagina vergelijk je supersnel en probleemloos groene stroom maatschappijen op lokaal niveau. Hiervoor kies je het selectievakje “alleen duurzame energieleveranciers Oostkapelle”. Nieuw: filter nog specifieker. Bijv. op energie afkomstig van windmolens en/of zonnepanelen. Of zoek naar enkel groene stroom uit Nederland.

Veel gekozen groene energie in Oostkapelle:

 1. Clean Energy
 2. Essent
 3. UnitedConsumers

Wat is het verschil tussen een enkele meter en dubbele meter?

Elke woning in Oostkapelle waar stroom verbruikt wordt is uitgerust met een dubbele (of enkele) meter. Wat zijn de belangrijkste verschillen? Met zo’n enkele meter heb je te maken met 1 tarief. Wanneer je een dubbele meter hebt zijn er twee tarieven. Men spreekt dan over piekuren (vaak van 7:00 – 21:00) en een afwijkend tarief voor daluren (later op de avond, in het weekend en nationale feestdagen). Welke optie voor jou het voordeligst is, verschilt per situatie.

Consumeer je relatief veel van jouw energie tijdens daluren? Wellicht is dubbeltarief dan voordeliger. Neem dit in acht: het vraagt nogal wat planning om het energieverbruik te verschuiven naar de daluren. De meest producten staan thuis continu aan. Bijvoorbeeld computers en keukenapparatuur. En wil je het stroomverbruik verplaatsen? Dan kan de wasmachine alleen ’s avonds laat aan. Dit vergt dus een hele andere planning. En het levert niet veel op. Onze aanbeveling: ga voor het enkeltarief. Bezuinigen door het dubbeltarief is niet voor iedereen weggelegd. Een ander voordeel: je bent met een enkeltarief veel meer flexibel qua verbruik. Bekijk direct de aanbieder E.ON.

Wat is het beste, een vast of variabel energietarief?

Direct online overstappen van energie in Oostkapelle? De twee contractsoorten zijn een variabel en vast tarief. Wat is nu precies het verschil? En wat is handig gezien mijn stroomverbruik? In de basis kiezen de meeste mensen voor het vaste energietarief. Hieronder leggen we kort de verschillen uit.

Vast tarief
Geef jij de voorkeur aan een vast tarief? Dan wisselen de prijzen nooit zolang jouw contract loopt. Dit geeft je zekerheid en duidelijkheid. Worden de tarieven naar beneden bijgesteld? Dan heb je daar geen profijt van. In de regio Oostkapelle zijn de vaste energietarieven voor veel mensen populair.

Variabel tarief
Prefereer jij het variabele tarief? Dan kan het gebeuren dat de tarieven voor energie en leveringsvoorwaarden fluctueren. Dit gebeurd meermaals per jaar, doorgaans in de periode Juli en Januari. Vanzelfsprekend gaan de prijzen dan omhoog of omlaag. De wisseling van prijzen is moeilijk in te schatten. Onder aan de streep is het meestal niet goedkoper.

Ik wil mijn energiecontract opzeggen en overstappen, hoe doe ik dat?

Ben je ontevreden over jouw leverancier van energie en gas? Vind je de huidige prijs voor energie te veel? Wellicht kun je het oude energiecontract opzeggen en gelijk overstappen. Overstappen loont. Aanbieders hebben gewoonlijk interessante welkomstkortingen. Maar per wanneer kan ik overstappen? Wat moet ik dan exact doen? Uitgebreide instructies zijn op deze pagina te vinden.

Kan ik overstappen?
Gekozen voor een contract met onbepaalde tijd? Let dan zeker op de opzegtermijn van enkele weken. In dit geval ben je dus vrij om op te zeggen. Gekozen voor een contract met vaste looptijd? Dan dien je de gehele contractperiode uit te zitten. Voortijdig switchen kan, maar de consequentie is een (hoge) opzegvergoeding. Deze boete kan oplopen tot bedragen van €231

 1. Ga na hoe lang jouw huidige contract nog loopt.
 2. Check de laagste energieprijzen gebaseerd op jouw postcode en gebruik.
 3. Kies de beste en scherpste aanbieder.
 4. Je kiest dan een van de beschikbare contracten.
 5. Je hebt 14 dagen voordat je beslist.
 6. Jullie nieuwe maatschappij is verantwoordelijk voor het opzeggen + de overstap.
 7. De nieuwe verbintenis gaat in op de gekozen datum.

Overstappen + zonnepanelen: is dat mogelijk?

In Oostkapelle zonnepanelen op jouw woning? In dat geval wek jij zelf al energie op. Hou je meer stroom over i.v.m. je eigen verbruik? Dan lever je de stroom terug naar het net in de provincie Zeeland. Iedere 12 maanden vind hiervoor een compensatie plaats. De benaming hiervoor is salderen. Natuurlijk is ook i.c.m. zonnepanelen het vergelijken van energieprijzen aan te raden. Hieronder bieden wij een helder stappenplan. Vind alles uit over de goedkoopste gas en stroom in Kallenkote.

 1. Achterhaal je exacte verbruik (trek de geschatte opgewekte stroom van het geschatte verbruik af). Komt hier een negatief cijfer uit? Je panelen leveren dan te veel stroom.
 2. Vul jouw postcode, huisnummer en gasverbruik in. Kies bij stroom je netto energieverbruik. Kwam uit jouw berekening geen positief getal? Selecteer dan 0Kwh stroom.
 3. Je ziet eenvoudig de meest voordelige aanbieder voor jou. Goed om te weten: Terugleververgoedingen kunnen per energiebedrijf anders zijn.
 4. Zoek uit wat voor voorschotbedrag geschikt is.
 5. Selecteer een overstapdatum. Hint: stap niet met zonnepanelen over in de zomer.

energie vergelijken Oostkapelle


Stap over naar de goedkoopste energie in Oostkapelle

Zit jij vast aan een duur energiecontract? Of een nieuwe woning gekocht en ga je een nieuw stroom contract afsluiten? Bekijk nu direct de goedkoopste stroom in Oostkapelle (en gas). Overstappen na de energievergelijking gaat gemakkelijk door het volgende te doen:

1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland)
2. Geef een schatting door van het geschatte stroom- en gasverbruik.
3. Heb je een dubbel of enkele meter?
4. Kies eventueel voor enkel aanbieders met groene energie.
5. Kies de looptijd van het contract (1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of direct opzegbaar).
6. Welke prijsafspraak geniet je voorkeur? Je hebt de keuze uit variabel en vast.
7. Maak een keuze uit de goedkoopste energie-aanbieder en laat je contract overzetten.

logo-vattenfall

Vattenfall

Slimme bespaartips
Variabele stroomprijzen
Fikse welkomstcadeaus

logo essent

Essent

Betrouwbaar
3 jarig contract
Aanzienlijke acties

logo eneco

Eneco

Slimme thermostaat
Flexibele of vaste prijs
Goede aanbiedingen

logo nederlandse energiemaatschappij

NLE

Slimme meters
Persoonlijk advies
Aanzienlijke kortingen

logo oxxio

Oxxio

7.3 klantbeoordeling
Eenvoudig afsluiten
Concurrerende kortingen

logo current

Qurrent

10+ duurzaamheid
Verbruik advies
Flinke welkomstbonus

logo green choice

Green Choice

100% groen
Overstaphulp
Concurrerende kortingen

logo energie flex

EnergieFlex

Sociaal Groen
Flexibele gasprijs
Mooie welkomstbonus

logo engie

Engie

CO2 beperkt
Flexibele stroomprijs
Fikse aanbiedingen

logo energie direct

Energiedirect.nl

Regelneef app
Duidelijke voorwaarden
Verleidelijke acties

logo delta energie

Delta

Ook biomassa
Online account
Flinke welkomstcadeaus

logo budget energie

Budget Energie

NL windmolens
Vaste & variabele prijzen
Hoge welkomstcadeaus


Prijzen gas vergelijken in Oostkapelle

Het gas (M3 verbruik) is een belangrijk onderdeel van de factuur van de energiemaatschappij. Gas gebruiken we om het in huis warm te maken, om te douchen en koken op een fornuis. Meteen in contact komen met de goedkoopste gasleverancier in Oostkapelle? Voer in de gas-vergelijker je verbruik in en dan zoek jij snel & overzichtelijk de meest goedkope gas aanbieder. Op die pagina doorzoek je de gasprijzen, met cashback-acties en welkomstbonussen. Weten wat jij per maand kunt besparen? Voer jouw locatie en gasverbruik op jaarbasis in, en vind de meest voordelige gas-tarieven voor jouw locatie en gasverbruik (Veere). Een voordelige partij gevonden? Sluit je contract dan z.s.m. over. Dit stelt maar weinig voor. Het contract ontbinden doe je niet zelf. Hiervoor zorgt de nieuwe leverancier. Je hebt vervolgens 2 weken bedenktijd. In die dagen kan jij zonder reden nog wijzigen of annuleren. Regel jouw overstap in slechts een half uur, en ontvang een scherpe welkomstbonus. Start nu ook met Energie vergelijken Anevelde.

Duurzame energie vergelijken Vergelijk alle stroom- en gasaanbieders en regel de overstap online in de gemeente Veere.